24.05.2013
Kergejõustik

FOTOD! Aristov tuli Tartu jooksumaratonil kolmandaks

Pühapäeval joostud Tartu jooksumaratonil tuli 20aastane kohtlajärvelane Dmitri Aristov kolmandaks.

Sel kevadel mitmetel üleriigilistel jooksuvõistlustel esikolmikusse jõudnud 20aastasel noormehel kulus enam kui 23 km pikkusel suuremas osas maastikul kulgenud rajal Otepäält Elvasse jõudmiseks üks tund 18 minutit ja 15 sekundit. Jooksu võitnud Roman Fostile kaotas ta ligemale kahe ja poole minutiga. 

Aristov sõnas pärast finiðit, et on Eesti paremate pikamaajooksjate konkurentsis saavutatud kolmanda kohaga väga rahul.  “Valisin lihtsa taktika – püsida grupis. Järgmisel aastal tulen kindlasti jälle ja üritan ka võita,” rääkis Aristov.

Kui Fosti ja teiseks tulnud Viljar Vallimäe läksid oma teed juba esimestest kilomeetritest peale, siis Aristov püsis esialgu lähimate jälitajate grupis. Ent raja teisel poolel rebis ta end sellest seltskonnast otsustavalt ette ja finiðis oli tema edumaa neljandaks tulnud Ivar Ivanovi ees juba ligemale minut.

Üllatavalt hea viienda koha jooksis välja 45aastane “Sillamäe igiliikur” Vjatðeslav Koðelev, keda lahutas poodiumile pääsust seekord vähem kui kaks minutit.

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2669

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: