12.10.2008
Jalgpall

FC Flora vabandab Narva JK Transi ja Rames Mamedovi ees

Jalgpalliklubil FC Flora on häbi teatada, et 27. septembril 2008 toimunud Meistriliiga kohtumisel Narva JK Trans meeskonnaga käituti FC Flora fännide sektoris taas rassistlikult.

Käesolevaga vabandab klubi Narva JK Transi ja Rames Mamedovi ees, kes sai mõnede pealtvaatajate mõnituse osaliseks.

Lisame, et FC Flora ei mõista, kuidas on võimalik sellise intsidendi juhtumine 3 päeva peale UEFA-lt samal teemal saadud trahvist teatamist. Oleme väga pettunud, et Flora mängudel käivate pealtvaatajate seas leidub inimesi, kelles puudub elementaarne inimlikkus mitmes tähenduses ja saame aru, et klubi fännitribüünil ei käi mänge vaatamas mitte ainult inimesed, kelle eesmärgiks klubi toetamine, vaid ka inimesed, kelle eesmärgiks klubile probleemide tekitamine.

Teame, et Eesti ühiskonnas on iseseisvuse ajal jõuliselt toetatud negativistlikku ellusuhtumist, ometi on FC Flora püüdnud arendada ennast jõuliselt inimlikuna ja pakkuda sellisena väljundit inimesele, kes oskab hinnata usku headusesse, usku üksteise inimliku toetamise vajadusse ja teistesse tõelistesse väärtustesse – inimesele, kes ei naera ega irvita õnnetuse üle, vaid ulatab abivajajale käe.

Oleme eestlase ja Eesti kultuuri keskne klubi, ometi ei tähenda see, et sooviksime alavääristada teisi kultuure või rahvaid.

Loodame, et mõnitajadki mõistavad – ahvihäält tehes ei alanda te mitte ainult mängijat, kelle suunas häälitsused on lendu lastud, vaid sellest enamgi klubi, keda te fännitribüünile tulles omaks peate.

FCflora.ee

Eelmine:
Järgmine: