17.05.2013
Seiklussport

Extar 48 h juhib Vaude Matkasport

Neljapäeval Jõhvist startinud Eesti suurim seiklusspordivõistlus jõuab reede õhtuks poole peale. 14 tunni võistluse järel juhtisid favoriidina nr 14 all rajale läinud Vaude Matkasport meeskond koosseisus Silver ja Rain Eensaar ning Erik Haibast. Teist kohta hoidis parima segavõistkonnana Annemi ja Pojat, kelle koosseisu ka suusatamise MKetapil poodiumile jõundud soomlanna Annmari Viljanmaa ja Ida-Virumaa juurtega Tiit Pekk.

Ainust naiskond Buduaar48 on 22. kohal.

Kui 18st etapist oli läbitud kuus oli 24st kolmeliikmelisest võistkonnast vaid üks vähenenud liikme võrra. Kõik teised jätkasid vaiksemas või kiiremas tempos kulgemist seitsmenda etapil, mille jooksul peavad kell 14 Peipi kaldalt Karjamaalt startinuna hiljemalt kella 18ks jõudma ratastel Illuka krossirajani.

Sealt starditakse vahemikus 17.30-19.30 orienteerumisringile ja kella 19.00-00.30ni on kavas taas rattaetapp, mis toob võistlejad Illukalt Jõhvi. Jõhvis on stardiga kell 23.30 kavas jalgsi+rulluisuetapp. Kell 1 öösel starditakse jalgratastel Kohtla-Nõmme suunas.

Täpsema marsruudi leiab huviline eelmisest uudisest ja ka Extar 48h kodulehelt: http://www.xtsport.ee/voistlused/extar-48h/tutvustus, kus on võimalik leida ka link võistkondade täpsele asukohale reaalajas.

Eelmine:
Järgmine: