09.09.2013
Kergejõustik

Esmaspäeval lõppes Ida-Virumaa 3 päeva jooksule registreerimine

Esmaspäeval lõppes eelregistreerimine esmakordselt toimuvale nädalalõpu jooksuüritusele „3 päeva jooksu Ida-Virumaal“, kus on kolme päevaga võimalik kolmel erineval võistlusel joosta läbi 58 kilomeetrit.

Jooksunädalalõpp algab Aserist, kus kavas on XV Aseri savijooks, kus pikimaks distantsiks on ca 6 km pikkune jooksumaa, lisaks on noortele ja naisveteranidele kavas 2 km distants ja avatud on 4 km pikkune kepikõnnirada.

Laupäeval saab üle pika aja Ida-Virumaal osaleda maratonijooksul, Pannjärvel asuvast Alutaguse  tervisespordikeskusest saab lisaks maratonile minna jooksma või kõndima ka poolmaratoni ja 10 km distantsile. Eraldi on noortele kavas 3 km pikkune Super noortejooks.

Pühapäeval ootab jooksjaid maakonna pikima traditsiooniga jooksuvõistlus – Jõhvi rahvajooks on kavas juba XXVIII korda. Jõhvi rahvajooksul on kavas 10 km jooksu ja käimise distants ning  noortele ja kõige eakamatele mõeldud 3 km jooks.

Kõigil kolmel võistlusel on lisaks Super noortejooksudele kavas ka Jänksi tillujooks kuni 7aastastele lastele.

Aseri savijooksule saab registreeruda e-postiga kaire.kutsar@mail.ee. XT Run&WalkEst maastikumaratonile ja Jõhvi rahvajooksule saab registreeruda XT Sport keskkonnas www.xtsport.ee. Viimases keskkonnas tuleb neil, kes soovivad osaleda kõigil kolmel päeval, täita ka vastav lahter. Kõiki kolmeks päevaks eelregistreerunud sportlasi ootab jooksu erisärk. Eelregistreerunute nimekiri ilmub sarja kordineeriva Ida-Virumaa spordiliidu kodulehele www.sportiv.ee, kus on saadaval ka jooksu üldjuhend. 

Jooksude Salomoni võidusärk ootab pühapäeval 58 km (6+42+10), 37 km (6+21+10) ja 26 km (6+10+10) kiireimat meest ja naist ning kolmel päeval 8 km (2+3+3) kiireimini läbinud 1998. a ja hiljem sündinud noormeest ja neidu. Lisaks on igal jooksul ja ka kolme jooksu kokkuvõttes välja pandud hulgaliselt toetajate loosiauhindu.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: