13.12.2014
Firmasisesed

Esimesena sai karikafinaali KK HITO

Ida-Virumaa korvpallikarikavõistlustel pääses esimesena finaali karikakaitsja KK HITO.

KK HITO alistas laupäeval Maidlas peetud poolfinaalis eelmise aasta finalisti ja 2013. aasta karikavõitija Kiviõli SK Askele 70:54.

Teise finalisti selgitavad Kiviõli/Maidla ja laupäeva õhtul peetud veerandfinaalis Narva 82:60 alistanud Toila Noto Outlet.

Karikafinaal on plaanis pidada 10. jaanuaril Jõhvi spordihallis.

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste esiliigas peeti reedel-laupäeval kolm mängu, Askele IV alistas võõõrsil 76:58 Jõhvi BC Karjamaa, liider Iissaku Peetri Pizza oli kodus 69:60 Kiviõli/Maidla meeskonnast, revanðeerides sellega eelmisel hooajal finaalis saadud kaotuse.  Toila I oli võõrsil 5857 parem Mäetaguse SK meeskonnast.

Tugevuselt kolmandas ehk rahvaliigas andis neljas voor järgmisi tulemusi: Toila II – Voka sh veteranid 69:76 (la, 61:61)Kohtla-Nõmme – Sillamäe gümnaasium 87:56, Illuka – Virumaa Politsei 58:57. Rahvaliigat juhivad enne jõulupuhkust võrdselt 3 võidu ja 1 kaotusega Virumaa Politsei ja Voka sh veteranid. Ühe kaotuse on saanud ka mängu vähem pidanud Kohtla-Nõmme ja Illuka.

Meistriliigas on selle aastanumbri sees kavas veel kaks vooru, neist esimeses on 14. detsmebril vastamisi Remeks/Korstnaekstra – Kiviõli SK Askele ning laupäevast kohtumist Narvas kordavad Narva – Toila Noto Outlet.

Meistrivõistluste tabel: http://basket.ee/?mid=866

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: