01.04.2016
Firmasisesed

Esimesed medaliomanikud selguvad teises liigas

Aprillikuu esimesel nädalavahetusel selguvad Ida-Virumaa meistrivõistlustel medaliomanikud teises liigas ning lõpeb esiliiga põhiturniir.

Teises liigas selgub pronksiomanik laupäeval Vokas, kus kell 16 kohtuvad Illuka ja Kohtla-Nõmme.

Teise liiga finaal peetakse pühapäeval Narva Energia SK võimlas ja seal on vastamisi Narva Energia SK ja Sillamäe gümnaasium/Kalev.

Nädalavahetusel peetakse ka viis viimast mängu esiliigas. laupäeval kohtuvad Iisakus kell 12 Iisaku – Elvarem, Vokas kell 14 Virumaa Politsei spordiselts – Kohtla-Järve Enteh ning Maidlas kell 15 Kiviõli/Lüganuse – Jõhvi BC Karjamaa ja kell 16.30 Askele IV – Mäetaguse SK.

Otsustav põhiturniiri kohtumine peetakse esiliigas pühapäeval Mäetagusel, kus kell 12 kohtuvad Mäetaguse SK – Elvarem. Sõltuvalt küll laupäevaste mägude tulemustest selgub tõenäoliselt just sellest kohtumisest, kumb meeskondadest pääseb Kiviõli/Lüganuse vastu finaali ja kes jääb pronksimängule.

Meistriliigas algab finaalseeria 10. aprillil Iisakus ja seal on vastamisi Iisaku Peetri Pizza ja Kohtla-Järve Remeks. Meistriliiga pronksiseeriat juhib Toila KK HITO vastu 1:0, selles seerias on teine kohtumine kavas Kohtla-Järvel. Kui teises ja esiliigas mängitakse medalimängudes üks kohtumine, siis meistriliigas on medali võitmiseks vaja vastane seerias alistada kahes kohtumises.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: