18.03.2017
Firmasisesed

Esimese finalisti selgitab viimane mäng

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste põhiturniiri võitja selgitab kohtumine Toila – Iisaku Peetri Pizza. Mängu võitja saab lisaks põhiturniiri võidule ka koha otse poolfinaalis.

Iisaku ja Toila eelmised kaks põhiturniiri mängu olid äärmiselt tasavägised ja mõlemad meeskonnad said kodus ühepunktilise võidu, Iisakus lõppes mäng 85:84 ja Vokas 97:96.

Laupäeval peetud põhiturniiri eelviimases kohtumises kaotas Remeks/Enteh kodus Iisaku Peetri Pizzale 54:87.

25. märtsil Vokas toimuva Toila – Iisaku kohtumise võitja pääseb seega finaali, kaotaja mängib poolfinaalis põhiturniiril kolmanda koha saanud Mäetagusega.

Remeks/Enteh jäi põhiturniiril neljandaks ning kohtub pronksiseerias poolfinaali kaotajaga.

Esiliigas alistas Kiviõli/Lüganuse laupäeval 78:70 Askele IV ja nüüd on nii HITOl kui ka Kiviõli/LÜganusel tabelis võrdselt 7 võitu, kuid HITOl on pidamata veel kaks kohtumist ja KiviõlI/Lüganusel on põhiturniiri teises ringis mängimata vaid HITOga.

Teises liigas peeti sel nädalal viimased kolm mängu enne play-off’i ning võidu said KK Pühajõe (alistas Kohtla-Nõmme), Illuka (võitis SK Eola/Entehit) ja Narva SK Energia (alistas Sillamäe Gümnaasium/Kalevi). Otse finaali pääses Narva SK Energia, teise finalisti selgitavad A-poolfinaalis KK Pühajõe ja Sillamäe Gümnaasium/Kalev. A-poofinaali kaotaja mängib 3.-4. koha kohtumises paari Kohtla-Nõmme – Illuka võitjaga.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: