30.09.2007
Firmasisesed

Esimene voor on läbi

LIVING.ee Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel toimusid septembrikuu viimasel nädalalõpul kümme esimese vooru mängu.

Meistriliigas alustasid võiduga eelmise hooaja finalistid, KK Narva alistas kodus meistriliiga uustulnuka, eelmise hooaja esiliiga pronksi Mäetaguse 94:82 ja eelmise hooaja hõbe Kohtla-Järve KK Hito oli samuti  kodus parem Iisaku KK meeskonnast 79:71. Eelmise hooaja viies Kohtla-Järve Remeks alistas võõrsil eelmisel hooajal esimesena medalitest ilma jäänud Toila 69:49.

Esiliigas olid kõigis neljas kohtumises paremad koduväljakueelist omanud meeskonnad. Eelmise hooaja meistriliiga pronksi järeltulija Askele KOLM oli parem oma järgmise põlvkonna meeskonnast, eelmisel hooajal teise liiga võitnud Askele NELJAst 62:54. Kohtla-Nõmme/DHL alistas Jõhvi SK/Toila 68:53, Sillamäe SK Kalev alistas teisel lisaajal 78:73 BC Karjamaa ja Vikingmodum oli parem Kohtla-Järve Remeks II 52:51.

Teises liigas oli KK Hito II parem BC Viru Basketist 62:53, Maidla/Kiviõli purustas Musta Hobuse 76:31 ja Kaitseliit oli parem Viru ÜJPst 65:43. Seitsmeliikmelises teises liigas oli avavoorus mänguvaba Mäetaguse II.

Teise vooru kümnest mängust kaheksa peetakse ajavahemikus 6.-8. oktoobrini. Tuleval laupäeval on kaks meistriliiga mängu kavas “lõunaosariikides”, kus alguses võõrustab Mäetaguse Remeksit ja seejärel on Iisaku KK vastaseks Iisakus KK Narva. Mängud algavad vastavalt kell 14 ja 17. Pühapäeval, 7. oktoobril on kolm mängu Maidlas ja kaks Vokas. Esmaspäeval, 8. oktoobril on üks mäng Kohtla-Järvel ja voor lõpeb laupäeval, 13. oktoobril Kohtla-Järvel, kus kell 14 on esiliigas vastamisi Kohtla-Nõmme/DHL – BC Karjamaa ning kell 15.30 kohtuvad meistriliigas KK Hito – Toila.

Põhjalikuma ülevaate saab mängudest võistluse erilehel aadressil www.sportiv.ee/korvpalliMV_07/ivmv_korvpall_0708_veeb.htm

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: