25.02.2013
Firmasisesed

Esiliigas ülipõnev seis

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste põhiturniiril on enne viimast vooru seis kohtadele 2.-7. ülipõnev.

Möödunud pühapäeval Maidlas peetud esiliiga kaheksanda vooru viimastes mängudes olid edukamad kohalikud meeskonnad, Askele Neli/Kiviõli regioon alistas 92:71 Mäetaguse SK ja Kiviõli/Maidla oli 80:70 parem Elvaremist.

Enne viimast vooru on selge kümnest kohast vaid esimene – Kiviõli/Maidla on 8 võidu ja 0 kaotusega ainuliider. Viis võitu on saanud viis võistkonda: Mäetaguse SK, Iisaku VT, Askele Neli/Kiviõli regioon, Elvarem ja Kohtla-Nõmme/HITO. Neist üks meeskond pääseb koos Kiviõli/Maidlaga otse poolfinaali, kuid ühelgi meeskonnal pole kohta play-offis ehk esikuuikus kindlustatud, sest kohta esikuuikus sihib ka Jõhvi BC Karjamaa, kel kirjas 4 võitu ja 4 kaotust.

Tabeli lõpuosas jagavad kohad Sillamäe Kalev, Viru JVP ja Enteh, kel kõigil kaheksast mängust võidetud üks.

Viimane voor: Kohtla-Järve Enteh – Sillamäe Kalev, Askele Neli/Kiviõli regioon – Kohtla-Nõmme/HITO, Iisaku VT – Jõhvi BC Karjamaa, Kiviõli/Maidla – Viru JVP, Mäetaguse SK – Elvarem.

Meistriliigas peeti pühapäeval kaks mängu, Iisaku KK kaotas kodus 79:89 SK Askele/BC kiviõli meeskonnale ja Remeks oli 60:57 parem Toilast. Tabeli tipus on KK HITO 6 võiduga, Toilal on võite 5, Askele/Kiviõlil ja Remeksil 4. Tabeli allosas on Narva 2 ja Iisaku 1 võiduga.

Teise liiga viimatipeetud mängudes alistas Intro 56:26 Sillamäe, kuid kaotas 42:83 Mäetaguse SK II meeskonnale, Virumaa PSS oli 65:27 parem Illukast. Täisedu, 7 võiduga on liider Virumaa PSS, 6 võitu ja 2 kaotust on saanud Mäetaguse SK II, SOS Lastekülal on 5 võitu ja 2 kaotust. 3 võiduga on Illuka ja SK Intro, 1 võidu on saanud Sillamäe gümnaasium ja Kohtla-Nõmme SK II.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: