27.03.2010
Jalgpall

Esiliigas tulekul viies voor

Jalgpalli Esiliiga jätkub pühapäeval, 28. märtsil V vooruga, kus keskseks vastasseisuks on kohtumine seitsme punktiga vastavalt kolmandal ja neljandal kohal oleva Tallinna FC Levadia II ja Pärnu JK Vapruse vahel.

Esiliiga V voor. Pühapäev, 28. märts

kell 14:00 Wismari kunstmuru
TALLINNA JK LEGION – VALGA FC WARRIOR

TJK Legioni peatreener Viktor Passikuta: “Eelmine hooaeg oli meil Valgaga palju põnevaid mänge. Loodame kodus kolm punkti ja samas pakkuda ilusat jalgpalli.”

Mängija Pavel Rubel: “Oleks meeldiv, kui kodus kolm punkti korjaksime. Valga on küll tugev, kuid samas ega meiegi nõrgemad pole.”

FC Warriori peatreener Zaur Tðilingaraðvili: “Peame strateegiliselt oma mängu läbi mõtlema.”

Mängija Karl Henri Rebane: “Vastane on tugev, kuid sellest hoolimata läheme võitma.”

Peakohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Aron Härsing, Indrek Bachmann

kell 14:00 Rakvere kunstmuru
RAKVERE FC FLORA – JÕHVI JK ORBIIT

Rakvere FC Flora peatreener Jan Vaþinski: “Tahame näidata kodupublikule head mängu ning läbi selle saavutada ka tulemuse.”

Mängija Thorwald-Eirik Kaljo: “Tuleb mäng, kus on kindlasti vaja kolm punkti ära võtta. Lisaks sellele proovime kodupublikule, kes meile kaasa elama tuleb, mängida ilusat jalgpalli. Jõhvi on tüüpiline vene meeskond, kellele meeldib palliga mängida, aga kui me neile palju palli ei anna, on nad rohkem haavatavamad.”

JK Orbiidi peatreener Aleksandr Maraðov: “Oleme Rakvere Floraga tabelis viimased. Aga neil on ikka löödud väravad. Püüame tehtud vigadest õppida ja keskendume juba eelseisvale mängule. Tuleb raske mäng noore ja ambitsioonika meeskonnaga.”

Mängija Roman Treial: “Viimane mäng näitas, et meie meeskond on heal tasemel ja oleme võimelised head mängu demonstreerima. Aga seis 0:1 räägib vastupidisest. Oleks vajalik ikka kolm punkti kätte saada, mis annaks meile kindlustunde järgmisteks mängudeks. “

Peakohtunik: Ainar Kuusk
Abikohtunikud: Jarmo Raidsalu, Jaanus Nilp

kell 14:00 Maarjamäe kunstmuru
TALLINNA FC LEVADIA II – PÄRNU JK VAPRUS

FC Levadia II peatreener Aleksandr Puðtov: “Ootame pingelist ja võitluslikku heitlust tugeva vastasega. Peame keskenduma kuni lõpuvileni ning oma võimalused väravateks realiseerima. Loodame kodumängust kolme punkti.”

Mängija Klimentii Boldõrev: “Kui tahame tabelis kõrgemale tõusta, siis peame eelseisvatest mängudest maksimumpunktid võtma. Üritame sellega hakkama saada.”

JK Vapruse peatreener Gert Olesk: “Üritame keskenduda uuele mängule. Võib tulla natukene probleeme koosseisuga, aga sellegipoolest läheme andma Levadia duublile kõva lahingut.”

Peakohtunik: Margus Kotter
Abikohtunikud: Margus Kröönström, Kaur Lillipuu

kell 14:00 Sportland Arena
KIVIÕLI TAMME AUTO – LASNAMÄE FC AJAX

Tamme Auto peatreener Erik Ðteinberg: “Tuleb raske mäng, selles pole kahtlust. See võistkond, kes tahab rohkem võitu, saab kolm punkti! “

Mängija Andrei Moskaljov: “Tegu on väga tugeva vastasega, aga me võitleme nende vastu ja anname endast kõik, et tuleks hea mäng.”

FC Ajaxi peatreener Andrei Borissov: “Kui teeme korraliku esituse ja mängime oma parimat mängu, siis suudame soovitud tulemuse saavutada.”

Mängija Vladimir Ljahhovetski: “Peame võitma.”

Peakohtunik: Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Timo Afanassjev, Marger Pormann

kell 17:00 Sportland Arena
TALLINNA FC FLORA II – JK TALLINNA KALEV

FC Flora II peatreener Zaur Tðilingaraðvili: “Peame maksimaalselt kontsentreeruma.”

Mängija Marko Meertis: “Niisama ei saa nad midagi.”

JK Tallinna Kalevi peatreener Sergei Ratnikov: “Meistriliiga klubide duublitega mängides ei tea kunagi, kes seal vastu pannakse. Zauri kutid on alati hingega asja juures. Meil hakkavad nüüd tõsisemad mängud pihta ja peame mõtlema peale palliga oleku ka teistele asjadele.”

Mängija Martin Kase: “Vastasmeeskonnas mängivad mulle tuttavad poisid, kindlasti ei saa neid alahinnata. Oleme hooaega alustanud ainult võitudega, kuigi viimases mängus tuli värav väga raskelt, ning kavatseme seda seeriat jätkata.”

Peakohtunik: Aivar Israel
Abikohtunikud: Kaupo Õismaa, Tanel Kull

Eelmine:
Järgmine: