06.04.2015
Firmasisesed

Esiliigas selgusid poolfinaalpaarid

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste esiliigas kohtuvad poolfinaalides Kohtla-Järve Elvarem – Kiviõli/Maidla ja Iisaku Peetri Pizza – Iisaku KK.

Kui Elvarem ja Peetri Pizza pääsesid poolfinaali tänu sellele, et olid põhiturniiril vastavalt esimene ja teine, siis ülejäänud poolfinalistid selgitati veeranfinaalmängudes.

Põhiturniiri kolmas Iisaku KK võitis põhiturniiri kuuenda, Kohtla-Järve Entehi vastu kõik veerandajad ja kogu kohtumise seisuga 78:50. 28 punktiga oli võitjate parim Peeter Valdre, kaotajate kasuks viskas 16 punkti Jevgeni Valgur.

Põhiturniiri neljas, tiitlikaitsja Kiviõli/Maidla kaotas põhiturniiri viiendana lõpetanud Askele IV vastu avaveerandi 17:20, kuid võitis poolaja 34:33 ja kogu mängu juba kindlalt 82:59. 26 punkti viskas võitjate kasuks Taimo tiimus, 24 punkti kanti Argo Höövelsoni arvele. Askele IV kasuks viskasid Mikk Naur ja Roger Kaldaru võrdselt 13 punkti.
Teada on juba ka ühe poolfinaali toimumisaeg, IIsakus kohtuvad sealsed meeskonnad 17. aprillil kell 19. Nendevahelises 6. märtsil peetud põhiturniiri viimase vooru kohtumises sai Iisaku Peetri Pizza võidu 75:72.

Teise poolfinaali Elvarem – Kiviõli/Maidla toimumiskuupäev on veel lahtine. Põhiturniiril kohtuti 16. novembril Kohtkla-Järvel ja siis sai Elvarem kindla 101:65 võidu.

5.-6. koha kohtumises on vastamisi Askele IV ja Enteh. Põhiturniiril kohtuti 24. jaanuaril ja siis võitis Enteh 64:56.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: