11.08.2014

Eriilmeline spordinädal kulmineerub rattamaratoniga

Ida-Virumaal saab sel nädal osaleda erinevatel võistlustel ja pühapäeval oodatakse kõiki 11. korda toimuvale Alutaguse jalgrattamaratonile.

Pühapäeval, 17. augustil võistluskeskusega Pannjärvel toimuvale Alutaguse rattamaratonile saab registreerida kuni 16. augusti kella 18ni. Valida on nelja distantsi vahel, põhisõidu pikkuseks on 45 km, poolmaratonina on kavas 25 km sõit. Lisaks on kavas 3 km noortesõit ja 300 m pikkune tillusõit. Lisainfot saab rattamaratoni korraldava Jõhvi jalgrattaklubi kodulehelt www.jrk.ee.

Aga juba teisipäeval, 12. augustil on võimalik Voka staadionil osaleda “Aastajooks 2014m” etapil, kus lisaks aastarvule vastavale jooksumaale on kavas ka noorte 814 m jooks ja kõige väiksemate tillujooks. Aastaarvule vastavaid meetreid on Ida-Virumaal joostud juba üheksa aastat ja just Vokast 2006. aastal see võistlussari alguse sai. Stardid on avatud alates kella 18.15.

Teisipäeval on võimalik osaleda ka Jõhvi lahtistel petangimeistrivõistlustel, mis PK Neptun parklas algavad kell 18. Kavas on paarismäng.

Kolmapäeval peetakse Ida-Virumaa rulluisusarja viimane viies etapp, mis on kavas Pannjärvel ja kus vastavalt vanuseklassile läbitakse 2,4 km ringi üks, kolm või neli korda. Kavas on võistlused nii rulluisutajatele kui ka rullsuusatajatele. Esimene start on kavas kell 18.30.

Neljapäeval jätkub RSK Jõhvikas orienteerumisneljapäevakute sari. Seekord joostakse esmakordselt Jõhvi vallas Kose külas uue kaardi järgi. Start on avatud kella 17 kuni 19ni ja traditsooniliselt on valida nelja eri raskusastmega distantsi vahel. 

Reedel on võimalik sporditegemisest puhata ja vaadata Jõhvi jalgpallistaadionil kell 19 algavat Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga kohtumist Jõhvi FC Lokomotiv – Tallinna Kalev.

Laupäeval kell 11 toimub Kohtla-Järve spordihoone spordiväljakutel V Ida-Virumaa 3vs3 võrkpallisarja kolmas etapp. Kavas on võistlused meeste ja naiste põhiklassis ning ka veteranidele.

Laupäeva õhtul kell 19 võib taas minna staadionile jalgpalli vaatama, kui Sillamäel kohtuvad Ida-Virumaa kaks tugevamat klubi, Sillamäe Kalev ja Narva Trans.

Pühapäeval on lisaks rattamaratonile kavas Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumine, kus Kiviõlis on kell 19 vastamisi naabrid, Kiviõli Irbis ja Rakvere Tarvas.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: