23.08.2019

EOK üleskutse osalemiseks Spordinädalal 2019

Käesoleva aasta septembris (23.-30.september) korraldatakse Eestis viiendat korda Spordinädalat. Selle eesmärgiks on suurendada liikumisharrastusega tegelevate inimeste arvu ja tõsta liikumisharrastuse, spordi- ja tervisealast teadlikkust.

Spordinädala läbiviijateks Eestis on Eesti Olümpiakomitee ja Ühendus Sport Kõigile. Soovime Spordinädala tegevustesse kaasata võimalikult palju eestimaalasi kõikides vanusegruppides. Eelmisel aastal toimus spordinädala jooksul 889 eripalgelist sündmust.
Kutsume ka käesoleval aastal Teie juhitavat spordiorganisatsiooni Spordinädalal kaasa lööma ning 23.09 – 30.09 korraldama avatud treeninguid, võistlusi, spordisündmusi, loenguid jms.
Spordinädala läbiviijate poolt korraldatakse üle-Eestiline meediakampaania, viiakse läbi mitmeid auhinnamänge jms. Möödunud aasta Spordinädala tegevusi märkas Turu-Uuringute AS-i uuringu kohaselt pea pooled eestimaalastest ning loodame läbi kampaania pakkuda Teie klubi tegevuste tutvustamisele lisaväljundeid.
Kõikide liitunud spordiorganisatsiooni vahel loosime välja viis kutset kahele Spordiaasta Tähtede Galale ning Ott Kiivikase loengu Teile sobival ajal. Spordinädala loosimisel osalevad need spordiorganisatsioonid, kes on oma sündmuse registreerinud 18. septembriks.
Kuidas oma sündmus registreerida?
– Samm 1. Juhul kui te pole Spordinädala keskkonna kasutaja – registreerige Spordinädala keskkonna kasutajaks: https://syndmused.spordinadal.ee/users/sign_up
– Samm 2. Aktiveeri oma kasutajakonto registreeritud e-posti aadressile saabunud lingi abil.
– Samm 3. Sisesta sündmus (ed): https://syndmused.spordinadal.ee/users/sign_in
Juhul kui olete unustanud parooli, siis keskkond pakub võimalust parooli meeldetuletamiseks. Selleks “Logi sisse” nupu juures tuleb vajutada nuppu “Unustasid parooli”.
Kontaktid ja üldinfo
– Spordinädala koduleht on aadressil http://www.spordinadal.ee/
– Spordinädala peakoordinaator on Ühendus Sport Kõigile. Spordinädala kontaktisikuks Natalja Inno (tel 55566404, spordinadal@eok.ee)

Kõik Spordinädalaga liitunud spordiorganisatsioonid saavad Eesti Olümpiakomitee tänukirja.

Eelmine:
Järgmine: