21.06.2010
Petank

Eestimaa tugevaimad petankerid on Ida-Virumaal

Eesti maakondade vahel toimuva jõukatsumise, Eestimaa spordiliit Jõud meistrivõistlused petangis on kõik kolm aastat võitnud Ida-Virumaa, kes viimati sai esikoha nädalavahetusel Hiiumaal peetud võistlusel.

Laupäeval pidevas vihmasajus võitsid üksteiselt mõõtu 11 meeskonda ja 4 naiskonda. Meestest jäi esikoht Hiiumaale, teise koha sai Ida-Virumaa võistkond koosseisus Mait Metsla, Matti Vinni, Andres Veski ja pronksmedalid said Ivar Viljaste/Kristo Viljaste/Alari Keedus. Naiskondadest sai esikoha Valgamaa, kuid siingi said kaks ülejäänud medalikohta idavirulased, teised olid Jelena Scharonberg/Svetlana Sobolko/Anna Romanenko ja kolmandad Sirje Viljaste/Triin Rääsk/Rutt Voldek.

Kui kokku olid löödud kahe edukama meeskonna ja ühe naiskonna punktid selgus, et esikoha sai kolmandat aastat järjest (ja kolm aastat on maakondade vahelist turniiri peetud) Ida-Virumaa, teine oli Hiiumaa ja kolmas Tartumaa.

Laupäeva pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1446

Pühapäeval oli aga päev täis päikest ning paarismänguturniiril jäid kolm paremat kohta Hiiumaale, neljandad olid Triin Rääsk/Alari Keedus. B-turniiri (5. koht) võitsid Ivar Viljaste/Kristo Viljaste, C-turniiri (9. koht) parimad olid Sirje Viljaste/Jelena Scharonberg, D-turniiri (13. koht) parimad olid Anna Romanenko/Rene Kundla. Kokku osales 18 paari.

Pühapäeva pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1447

Teispäeval  on kõik petangisõbrad oodatud Sakale Saka Clif Hotel&Spa auhinnaturniirile.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: