06.07.2008

Eesti paarid kohtuvad tudengite MM-i finaalis

Hamburgis jätkuva üliõpilaste 4. MM-il rannavõrkpallis on pühapäevane finaal on Eesti paaride siseasi. EBS-i tudengid Mari-Liis Graumann – Natalja Bratuhhina alistasid poolfinaalis Tðehhimaa duo Goliasova – Weissova 2:0 (10, 20) ja kooliõed Kadri Puri – Polina Bratuhhina sakslannad Fischer – Grossneri 2:1 (-15, 20, 11).

Mäletatavasti kohtusid Graumann – Bratuhhina ja Puri – Bratuhhina ka kaks nädalat tagasi Türgis lõppenud üliõpilaste EM-i esikohamatðis ning siis pälvisid 2:0 võidu esimesena nimetatud.

„Kunagi ei tea, milliseks meie omavaheline mäng kujuneb. Oleme saanud raskeid ja lihtsaid võite,“ ütles koos Puriga pärast poolfinaali dopingukontrolli viidud Graumann. „Kuigi finaalis on jälle kaks Eesti paari, on MM-i tase EM-i omast palju kõrgem. Paljud soosikud on välja langenud.“

Graumann – Bratuhhina ja Puri – Bratuhhina olid vastamisi ka täna hommikul peetud neljanda ringi kohtumises ning ka siis said „kuiva“ võidu Graumann – Bratuhhina.

„Polina vigastas eile kaelanärvi ja pidi seetõttu terve mängu valuga võitlema. Terve teise geimi jooksul tal pisarad voolasid, sest enne kohtumist polnud arsti, kes talle valuvaigistit annaks,“ lausus Graumann.

Mõlemad Eesti paarid jõudsid siiski poolfinaali, sest Puri – Bratuhhina alistasid miinusringis jaapanlannad Kusano – Ozaki 2:0 (21, 13).

Õed Bratuhhinad on pärit Narvast

Evf.ee

Eelmine:
Järgmine: