07.02.2007

Eesti Olümpiaakadeemia konkurss

Eesti Olümpiaakadeemia otsib kandidaate Eesti esindamiseks Rahvusvahelise Olümpiaakadeemia (ROA) noortesessioonil. Sessioon toimub Rahvusvahelises Olümpiaakadeemias, Olümpias, Kreekas 19. juunist 3. juulini 2007. Tänavuse sessiooni teema on Ateenast Pekingisse (From Athens to Beijing).

Kui Sa oled aktiivne, elurõõmus, algatusvõimeline ja julge spordihuviline noor vanuses 20-35 eluaastat ja Sul on reaalne soov aktiivselt osaleda olümpismi ja olümpialiikumise väärtuste edendamisel Eestis ning Sa valdad inglise või prantsuse keelt, siis just Sina oled sobiv kandidaat, et osaleda Eesti Olümpiaakadeemia konkursil, selgitamaks välja Eesti esindajad Rahvusvahelise Olümpiaakadeemia noortesessioonile Kreekas.

ROA noortesessioon on mõeldud spordiga seotud noortele nende akadeemiliste teadmiste täiendamiseks olümpismi ja olümpialiikumise alal. 2006.a. osales ROA noortesessioonil 210 noort 99 riigist.  Sessiooni raames osalevad osavõtjad loengutes, arutelugruppide töös, kohtuvad Rahvusvahelise Olümpiakomitee Täitevkomitee ja Olümpiamängude korralduskomitee liikmetega, korraldavad oma riigi presentatsiooni, võtavad osa spordivõistlustest ja esinevad kultuuriõhtutel, külastavad Vana-Kreeka kultuuriajaloolisi paiku jms. 

Konkursil osalemiseks tegutse järgmiselt:
1. Saada hiljemalt 1. märtsiks 2007.a. aadressile eoa@eoa.org.ee essee teemal “Olümpiamängud 21. sajandil –  kellele ja milleks?”. Essee maht ei tohi olla üle kolme lehekülje (Times New Roman, ðrifti suurus 12). Essee võib olla eesti, inglise või prantsuse keeles. Palun ära vaeva ennast internetist üldtuntud olümpismi teeside ümberkirjutamisega, vaid keskendu oma arusaamadele ja tõekspidamistele.
2. Lisa esseele oma CV.
3. Lisa seletuskiri, milline on sinu motivatsioon osaleda Rahvusvahelise Olümpiaakadeemia noortesessioonil ning kuidas Sa näed antud sessioonil saadud teadmiste ja kogemuste rakendamist Eestis.
 
Esseekonkursi tulemustest teavitatakse osavõtjaid 6. märtsiks.

Küsimuste puhul: Darja Saar, darja.saar@eestipoksiliit.ee, tel 55656392.

Eelmine:
Järgmine: