17.12.2009
Jäähoki

Eesti noored kaotasid taas karituslöökide seeriaga

Narvas toimuvatel U20 vanuseklassi jäähoki mailmameistrivõistlustel sai Eesti neljanda kaotuse, kusjuures kolmandat mängu järjest jõuti karistuslöökide seeriani, kuid ka Rumeenia suutis Eesti selles osas üle mängida.

Rumeenia läks esimesel kolmandikul 1:0 juhtima, kuid publiku toel suutis Eesti teise kolmandiku eelviimasel minutil viigistada. Viimasel kolmandikul küll väravaid ei löödud, kuid omad võimalused skoori teha olid mõlemal meeskonnal, kusjuures kolmandiku lõpus raksatas korra litter ka eestlaste väravapostis.

Lisajal olid paremad võimalused skoori teha Eestil, kuid mänguseis ei muutunud. Karistusvisete seerias läks vaja 12 lööki enne kui selgus, et Rumeena saab selles mängus 2 ja Eesti 1 punkti.  

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1157

See punkt kindlustas Eestile tõenäoliselt püsimajäämise teise divsjoni, sest enne viimast vooru on Eestil neljandana kolm punkti ja ta selja taga on kahe punktiga Serbia ja Belgia, kes reedesesviimases voorus kohtuvad omavahel. Eesti viimane vastane on leedu,kes seni on võitnud kõik kolm mängu. Hõbeda omaniku selgitab reedel kohtumine Holland – Rumeenia, enne seda mängu on Hollandil 9 ja Rumeenial 8 punkti.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: