14.07.2010
Jalgrattasport

Eesti meistrid selguvad Iisakus

Käesoleva aasta Eesti meistrid selgitatakse eeloleval nädalavahetusel, 17. ja 18. juulil Iisakus Tärivere mäel asuvatel terviseradadel. Stardipaik asub Iisaku alevikus Tartu mnt 2 juures asuval Nurga talu platsil. Laupäeval võtavad üksteiselt mõõtu noored N14, N16 ,N18, M14, M16, M18, seenior 3 ja seenior 4 vanuseklasside sportlased. Pühapäeval selguvad Eesti meistrid meeste eliitklassis ja seenior1, 2 ning sport klassis.

Iisaku 5 km pikkune eliitatturite rada on profiililt väga raske (150 tõusumeetrit) ning ka tehniliselt nõuab võistlejatelt häid oskusi. Arvatavalt teeb võistluse kurnavaks praegu Eestis valitsev kuumalaine.

Kolmapäeval lõppenud eelregistreerimisel on üles antud 248 jalgratturit 32 klubist, kellest kuulsamad on Erki Pütsep, Caspar Austa, Martin Loo, Gabriel Leppik, Maaris Meier jt.

Suurte lootustega lähevad stardujoonele Ida-Virumaa maastikuratturid, kes enamasti esindavad Investment Agency –Jõhvi võiskonda. Kõige paremad võimalused meeste eliitklassis on muidugi Tauri Selderil kes nädal tagasi sai Põltsamaal peetud Team Rattapood cupil Martin Loo järel teise koha ning on ka U23 vanuseklassi üks suurfavoriite. Naiste eliitklassis soovib oma eelmise aasta teist kohta kaitsta Maris Nurm ning N18 vanuseklassis on Kristel Koort tiitlikaitsjana taas suursoosik. Omad võimalused on kindlasti Taavi Selderil, Paul Nestoril, Ainar Elbergil, Laura Kuusemetsal, Janely Sojosel, Raivo Salal ja Vladimir Vðivtsevil.

Mõlemal päeval algavad stardid kell 12. Ootame jalgarattaspordi sõpru vaatama, kuidas ässad omavahel Iisaku huvitaval rajal mõõtu võtavad.

Stardiprotokoll: https://sportiv.ee/dokument/eelregistreerimineMTB_EMV_17_18072010.xls

PEEP KIVIL
JRK

Eelmine:
Järgmine: