01.04.2020
Koolisport

Eesti Koolispordi Liidu info

Lugeda Eesti Koolispordi Liidu 2019/20 võistlushooaeg alates 31.03 kõigi kuni 31.05 välja kuulutatatud EKSL kalendreplaanis olevate võistluste ja sündmuste osas lõppenuks.

Tulenevalt 13.03 Vabariigi Valituse poolt väljakuulutatud eriolukorrast ning avalike ürituste ja spordivõistluste toimumise peatamisest, otsustas EKSL juhatus 31.03 toimunud e-koosolekul.
Lugeda Eesti Koolispordi Liidu 2019/20 võistlushooaeg alates 31.03 kõigi kuni 31.05 välja kuulutatatud EKSL kalendreplaanis olevate võistluste ja sündmuste osas lõppenuks.
Võimalusel toimuvad ärajäänud võistlused ja projektid 2020/21 sügishooajal või asendatakse uute võistluste ja projektidega.
Praegusteks ülesanneteks on pakkuda jätkuvalt koolispordi sihtrühmadele alternatiivseid erinevaid tegevusi ja ülesandeid e-keskkondades ( kodulehekülg www.koolisport.ee, Facebook , youtube jne) tehes aktiivset koostööd Haridus-ja Teadusministeeriumiga, EKSL liikmes – ja partnerorganistasioonidega, samuti spordialaliitude ja koolispordi toetajatega.
Eesti Koolisporid Liit paneb kõikidele südamele järgida kehtivas eriolukorras tulenevaid reegleid ning piiranguid , tehes endast kõikolenev viiruse Covid-19 leviku tõkestamseks ja haigestumise vältimisteks.

Sealhulgas õpetajatel, treeneritel ja lapsevanematel selgitada noortele kehtivaid reegleid ja abistada neid koduste õppeülesannete täitmisel ning huvitegevuse sh sporditegevustega tegelemisel vastavalt kehtivatele piirangutele ja võimalustele..

Aitäh Teile kõigile, kes olete panustanud oma oskuste , teadmiste ja jõupingutustega ,et koolispordi ja liikumisharrastuse rõõm kestaks ka tänastes keerulistes oludes ning täidaksime üheskoos võetud praegust kõige tähtsamat eesmärki –püsida terved!

Tänud mõistva suhtumise ja jätkuvalt meeldivat koostööd soovides

Madis Pettai
Peasekretär
+372 6670604
+372 5049044
mailto:mattias@koolisport.ee madis@koolisport.ee
Eesti Koolispordi Liit

Eelmine:
Järgmine: