20.06.2009
Jäähoki

Eesti Jäähoki Liit tahab luua Narva Eesti jäähokikeskuse

Eesti Jäähoki Liit, Narva Linnavalitsus ja Narva Kutseõppekeskus sõlmisid kolmepoolse lepingu eesmärgiga arendada jäähokit ja kujundada Narvast Eesti jäähokikeskus.

Pooled lähtusid lepingu sõlmimisel Narva ja Eesti jäähoki arendamise ja noorte kutseoskuste arendamise vajadusest, eesmärgist koondada peamiselt Ida-Virumaa jäähokihuvilised noored õppima Narva Paemurru Spordikooli ja võimaldada noortel Narva Hokikolledþi nime all osaleda erinevatel jäähokiturniiridel.

Muuhulgas lepiti kokku, et EJHL aitab Narva Hokikolledþi meeskonnal selle valmisolekul osaleda Läti või Soome meistrivõistlustel ja korraldab vajalikus ulatuses treenerite koolitusi ning kohtunike ettevalmistusi.

Narva Linnavalitsus võtab enda kanda maksimaalselt 8 väljastpoolt Narvat tulnud õppuri majutus- ja toitlustuskulud Narva Kutseõppekeskuses, tasub Narva Hokikolledþi mängijate kindlustuse, Eesti meistrivõistluste osalustasu ja lähetused võistlustele.

Narva Kutseõppekeskus tasub õpilaste jäähokivarustuse, transpordi Eesti meistrivõistlustel, samuti ka riikilikud ja kohalikud maksud.

Pooled leppisid kokku, et koostöö jätkub ka 2010. aastal.

Delfi.ee

Eelmine:
Järgmine: