07.11.2011

Eelringi võitis VK VIRO

Pühapäeval Jõhvi spordihallis peetud Ida-Virumaa meeste võrkpallimeistrivõistluste eelringi võitis VK VIRO.

Osales ainult kolm võistkonda. Otsustasime kohapeal, et mängitakse viiest geimist. Loosi tahtel kohtusid esimesena Mäetaguse Spordiklubi ja Sillamäe meeskonnad. Esimeses geimis suutis Mäetaguse SK võistkond päris hästi vastu hakata kuigi geim kaotati 18:25. Järgnevates geimides aga mäng enam nii hästi välja ei kukkunud ja kaotasid teise geimi tulemusega 14:25 ja kolmanda 8:25.

Sillamäe meeskond oli teiseks mänguks ennast soojaks mänginud ja võitsid kohtumises VK VIRO esimese geimi 25:21. Teises geimis aga VK VIRO ei andnud mingit võimalust Sillamäele ja võitsid selle geimi 25:6. Kolmandas geimis seisul 6:4 Sillamäe kasuks väänas VK VIRO üks põhiründajatest Gert Niinepuu jala välja ja edasi mängida ei saanudki. See mõjutas meeskonna mängu ja geim kaotati 17:25. Neljas geim algas punkt-punkti mänguga kuni seisuni 17:17, siis õnnestus VK VIRO ette minna ja lõpetada geim enda kasuks 25:20. Viies geim algas samuti punkt-punktilt, kuid siis saavutas VK VIRO meeskond 3 punkti järjest ja asus juhtima 8:4. Peale väljakupoolte vahetust aga saavutas Sillamäe omakorda 4 punkti järjest ja seis viigistati 8:8. Edasi kulges mäng punkt-punktilt, kuid viimased punktid saavutas VK VIRO ja võitis geimi 17:15. Siinjuures polnud sillamäelased rahul Ülo Raidma vilepartiiga.

Viimases kohtumises olid vastamisi VK VIRO ja Mäetaguse SK. Esimese geimi võitis VK VIRO tulemusega 25:17. Teises geimis läks Mäetaguse SK meeskond isegi juhtima 2:0, kuid edasi pidid nad tunnistama VK VIRO meeskonna paremust. Geim kaotati 13:25 ja ka kolmas geim tulemusega 17:25.

Võistkondade koosseisud:
VK VIRO – Paavel Vähk, Pavel Andrejev, Gert Niinepuu, Viljo Aros, Talis Põllu, Robert Uusmaa, Artur Suislep
Sillamäe – Vladimir Tðernetsov, Juri Tðerepanov, Vladimir Sabenin, Leonid Kordað, Sergei Vassiljev, Sergei Laba, Oleksandr Laba
Mäetaguse SK – Ainar Saatman, Üllar Saatman, Marko Saatman, Taavi Toomel, Igor Puusepp, Mairo Lees, Allan-Erik Elp, Toomas Veber

AIME LUUK
Võistluste korraldaja

Eelmine:
Järgmine: