08.02.2009
Jalgpall

Dubõkin tahab Sillamäele siirduda

Sillamäe Kalevi selle nädala treeningmängudes tegi kaasa ka endine Narva Transi paremäär Aleksandr Dubõkin, kes soovib Sillamäel jätkata, kirjutab soccernet.ee.

Kalev pidas kaks kontrollkohtumist uueks hooajaks Esiliigasse tõusnud Kohtla-Järve Lootusega, keda võideti Ahtmel peetud mängudes 4:2 ja 2:0. Esimeses mängus tegi kaasa ka Dubõkin, kes eelmise hooaja järel Transist lahkus.

Sillamäe klubi ukrainlasest peatreener Vadim Dobiþa on varem öelnud, et endiseid Transi pallureid nad enda ridadesse meelitama ei hakka. “Dubõkin tuli ise end pakkuma ja ütles, et eelistaks mängida just meie juures,” kommenteeris Dobiþa täna Soccernet.ee-le.

“Aga kuigi ta on vabaagent, on Eesti sisestes üleminekutes ikka võimalik tasusid nõuda ja Narvaga on raske kokkuleppele jõuda,” jätkas treener ning lisas, et nüüd oodatakse, kuni Dubõkin ise Transiga asjad korda ajab.

Selle nädala treeningmängudest jäi kõrvale enamik Sillamäe Kalevi võõrleegionäre, kes püüavad hankida omale viisasid kas Venemaale või Eestisse pääsemiseks. 16. veebruaril sõidab meeskond nimelt Peterburi turniirile.

25-aastane Aleksandr Dubõkin on Sillamäel sündinud, aga suure osa oma karjäärist veetnud Transis. Aastatel 2002-2004 pallis ta Flora-süsteemis, siirdudes pärast seda Tartu Merkuuri ja sealt poole hooaja järel edasi Narva klubisse. Üliresultatiivne paremäär lõi Transi eest viimase kolme aasta jooksul 92 mänguga 41 väravat.

4. veebruaril kell 18:00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmurul

Kohtla-Järve FC Lootus – JK Sillamäe Kalev 2:4
Bolðakov, Avdeev – Dmitri Boiko, Vassili Kulik, Vilius Lapeikis, Dmitri Lipartov

Lootus: Golubev, Ðkaleta, Gluhno, Gritsjuk, Pozjabin, Popov, Plotnikov, Þukov, Sojunen, Bolðakov, Avdeev
Vahetusest: Smelkov, Andrejev, Jan Tarassu, Igor Tarassu, Smirnov, Vorobjov, Ðtðeberin, Mletðko

Kalev: Aleksandr Djatðenko (Mihhail Starodubtsev), Dmitri Smirnov (Andrei Revin), Aleksandr Zahharenkov, Roman Nesterovski, Vilius Lapeikis, Aleksandr Dubõkin (Irfan Ametov), Kostantin Karin (Aleksandr Mutik), Sergei Vihrov (Roman Vedehhov), Dmitri Boiko, Vassili Kulik (Roman Daniljuk), Dmitri Lipartov
 
7. veebruaril kell 14:00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmurul

Kohtla-Järve FC Lootus – JK Sillamäe Kalev 0:2
Sergei Vihrov, Aleksandr Mutik

Lootus: Valeri Smelkov, Gritsjuk, Fjodorov J., Andrejev, Pozjabin, Þukov, Popov, Plotnikov, Sojunen, Avdeev, Bolðakov
Vahetusest sekkusid: Smirnov, Ðkaleta, Aksjonov, Mletðko, Igor Tarassu, Moissejev

Kalev: Mihhail Strodubtsev (Aleksandr Djatðenko), Dmitri Smirnov, Aleksandr Zahharenkov, Roman Nesterovski, Vilius Lapeikis, Sergei Vihrov (Andrei Revin), Dmitri Boiko, Roman Vedehhov (Aleksandr Mutik), Dmitri Lipartov, Vassili Kulik, Irfan Ametov

Timo Kikas

Eelmine:
Järgmine: