11.06.2007

Bratuhhinad üliõpilaste meistrid

Pärnus nädalavahetusel esmakordselt peetud üliõpilaste rannavõrkpalli meistrivõistlused õnnestusid tänu aktiivsele osavõtule kui ilusale ilmale.

 “Rannavõrkpallis on olnud kõik teisiti: kõigepealt osalesid eestlased tudengite MM, EMl, seejärel alles korraldasime esimesed ametlikud üliõpilaste meistrivõistlused,” ütles avakõnes EASL president Ants Veetõusme. Tudengite turniir meelitas kokku 16 mees- ja 8 naispaari üheksast erinevast kõrgkoolist. Kohale olid tulnud ka väljaspool arvestust võistlev Läti meespaar ja Eesti tulevikutüdrukud, peatsed tudengid Kertti Külm ja Kristel Kiens.

Naistest ei olnud vastast Narvast pärit õdedele Natalja ja Polina Bratuhhinale EBSist, kes võitsid pingelises finaalis küll tulemusega 2:0 väljaspool arvestust mänginud paari Külm-Kiens.

Nii naiste kui meeste võitjad said õiguse minna oma ülikooli ja Eestit esindama Euroopa rannavõrkpalli meistrivõistlustele Hispaanias Valencias juulis. Järgmine rannavõrkpalli tudengite turniir toimub 22.-24. juuni Käärikul üliõpilaste 8. suvemängude raames.

Tiina Beljaeva
EASL peasekretär

Eelmine:
Järgmine: