18.04.2010

Avinurme naised ja Mäetaguse mehed pääsesid finaalturniirile

Nädalavahetusel peetud Eestimaa valdade suvemägude võrkpalliturniiril oli Ida-Virumaalt võistlustules Avinurme naiskond ja Mäetaguse meeskond, kes mõlemad pääsesid 26.-27. juunil Türil toimuvale finaalturniirile, 16 parema hulka.

Eelmisel aastal 8. koha saanud Avinurme naiskond sai seekord oma grupi esimese asetuse, kuid kahjuks suudeti eelmisel aastal 17.-24.kohta jaganud Rae vastu võita vaid teine geim ja mäng kaotati 1:2. Kuna mõlemad suutsid võõrustajarollis olnud Haljalat 2:0 võita, saidki Avinurme ja Rae edasi ning Rae võttis võidu kaasa.

Kui Avinurme naiskonna finaalturniirist eemalejäämine oleks olnud pettumus, siis Mäetaguse meeskond suutis end ületada ja pääseda esmakordselt turniiri otsustavasse järku. Kohe avakohtumine Tabiverega möödus äärmiselt tasavägiselt ning Mäetaguse suutis otsustava geimi 15:13 ja kogu mängu 2:1 võita. Kuna Koeru alistati 2:1 pääses Mäetaguse alagrupist teisena edasi. Omaette klassist oli Mäetagusel peetud alagrupis Ülenurme, kes eelmisel aastal sai kokkuvõttes 36 meeskonna seas 2. koha. Eelmisel aastal alagrupis viimane olnud Mäetaguse jagas siis 32.-36. kohta.

Mäetaguse – Tabivere pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1349
Ülenurme – Koeru pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1350

Lisaks meeste ja naiste võrkpallile on juunikuus kavas kergejõustik, köievedu, orienteerumine, mälumäng ja jalgrattakross.

Sportiv.ee  

Eelmine:
Järgmine: