16.05.2014
Kergejõustik

Avati toetusjooksu registreerimine

Tänasest on avatud 9. juulil toimuva esimese Irina Vassiljevi nimelise Toila kergejõustikuklubi noorte toetusjooksu eelregistreerimine. Kuni 20. juunini registreerides on võimalik oma nimi saada jooksu särgile.

Valida on võistlusel kahe distantsi, 2,5 ja 10 km vahel. 10 km on lisaks jooksule kavas ka energiakõnd. Kuni 20. juunini kestval eelregistreerimise esimeses voorus on kõikidel 10 eurose toetusosavõtumaksu maksnud osalejatel võimalik saada oma nimi jooksu särgile.

Samuti on jooksu särgile võimalik saada oma nimi asutustel-ettevõtetel, kes toetavad jooksu vähemalt 100 euroga.

Jooksu juhend: https://sportiv.ee/juhend/toila_jooks_090714_juhend.pdf

Jooksu nimeandja Irina Vassiljeva on 13kordne Eesti meister 100, 200 ja 400 meetri jooksus. Lisaks on ta püstitanud neli Eesti rekordit. 16. augustil Ðiauliais joostud 23,9 on Eesti käsitsiajavõtuga 200 m jooksude edetabelis kindlalt esikohal. Esimene jooks peetakse 9. juulil, mis täistab ühtlasi Vassiljeva esimese treeneri Vladimir Tðuvakini sünnipäeva. Jooksust saadava tuluga toetatakse lootustandva noorjooksja Dmitri Aristovi ettevalmistust rahvusvahelisteks võistlusteks. “Teeme praegu Dmitri Aristoviga tihedat koostööd ja iga toetus on abiks. Lihtsalt niisama on sponsoritelt järjest aina raskem toetust saada, annamegi juulikuise jooksuga võimaluse toetada talendikat jooksjat nii ettevõtetel kui ka teistel jooksjatel, kel selleks võimalust,” ütles Vassiljeva.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: