15.10.2009

Asutati Eesti tiibvarjuspordi liit

11.oktoobril 2009 asutati Pärnus Eesti Tiibvarjuspordi Liit. Organisatsiooni eesmärgiks on Eesti tiib- ja mootorvarjuspordi arendamine, propageerimine ja koordineerimine, lennuturvalisuse ja kvalifikatsiooni tõstmine, samuti spordiala ja selle harrastajate huvide esindamine riiklikes ja ühiskondlikes sh. rahvusvahelistes organisatsioonides.

Kohal olid seitsme tiib- ja mootorvarjulennuga tegelevate organisatsiooni esindajad, millega on kaetud harrastajate huvide esindatus üle terve Eesti.

Kõik otsused võeti vastu üksmeelselt. Liit valis kolmeliikmelise juhatuse.

Arutlused kestsid kokku 6 tundi.

Lähimal ajal paneme lingi kaudu siia üles viimistletud Võistlusmäärused, täieliku Ülesannete Kataloogi koos punktiarvestuse valemitega ja Eesti Meistrivõistluste juhised.

Juba varem planeeritu leidis 100 % toetust ja kinnitust, seega toimuvad Eesti Meistrivõistlused 2009 veel sel sügisel, s.t. mõnel lähimal nädalalõpul kui ilm vähegi võimaldab. Toimumiskohaks saab olema Riidaja.

Kuni oma spordiklubi loomiseni on Jõhvi tiibvarjurid (kes harrastavad meeleldi ka mootoriga (nn paraplaan) lendu) selles esindatud läbi Aare Rebban Peoteeninduse.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: