14.11.2010
Firmasisesed

Askelele esimene võit, Remeksile esimene kaotus

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste kolmanda vooru viimases kohtumises alistas Askele pühapäeval Remeksi.

Askele – Remeks olid kaheksa päeva jooksul Maidlas vastamisi juba teist korda ja nagu 6. novembril karikasarjas nii ka 14. novembril sai Askele võidu. Kahe kaotusega meistrisarja alustanud Askele oli kahe võiduga meistrisarja alustanud Remeksist pühapäeval kindlalt parem, avapoolajal saadud edu (avaveerand võideti 26:14 ja poolaeg 48:30) teisel poolajal käest ei antud ning taas jäi mängu lõpuks vahe 16 punkti, kui karikasarjas jäi seis 76:60, siis meistrisarjas suutis omakorda Remeks visata 76 punkti, kuid Askelel lasti visata 92.

Teistes, novembrikuu esimesel nädalavahetusel peetud kolmanda vooru mängudes alistas Hito BC Karjamaa 118:104 ja BC Viru Basket oli parem Iisakust 85:73. Mänguvaba oli Toila.

Meistriliiga tabeli tipus on Toila ja KK Hito, kel mõlemal kirjas kaks mängu ja kaks võitu. Kaks võitu, kuid kolmest mängust on kirjas Remeksil. Kolmel meeskonnal on kirjas üks võit, neist BC Karjamaa on pidanud kaks ning Askelel ja BC Viru Basketil on peetud kolm mängu. Kõik kolm senipeetud kohtumist on kaotanud Iisaku KK.

Meistriliigas on kavas järgmised voorud juba järgmisel kolmel nädalavahetusel. Kolm neljanda vooru mängu peetakse 20. novembril, siis on Maidlas kell 12 vastamisi Askele ja BC Viru Basket ning Jõhvis mängivad kell 16.30 KK Hito – Iisaku KK ja kell 18 algab kohtumine Jõhvi BC Karjamaa – Toila. Mänguvaba on Remeks.

Esiliigas liidrid Mäetaguse ja Kohtla-Nõmme

Ka esiliigas on peetud kolm vooru ning kaotuseta jätkavad Mäetaguse ja Kohtla-Nõmme, kes viimati olid võidukad pühapäeval Maidlas. Kohtla-Nõmme alistas tasavägises kohtumises Askele IV 71:68,  Mäetaguse mängis pärast head avaveerandit kehva teise veerandaja, kuid sellest hoolimata alistati Kiviõli/Maidla kindlalt 85:60. Nädal varem oli Sillamäe Kalev alistanud Vikingmodumi 69:55 ja Viru JVP oli parem Iisaku/Kaitseliidust pea sarnase tulemusega – 69:56.

Kolmest esimest voorut on pidamata vaid üks kohtumine, Askele 4 ja Kiviõli/Maidla avavooru kohtumine on lükatud 12. detsembrile.

Tabeliseis: 1.-2. Mäetaguse ja Kohtla-Nõmme 3-0, 3. Iisaku/Kaitseliit 2-1, 4. Kiviõli/Maidla 1-1, 5.-6. Sillamäe Kalev ja Viru JVP 1-2, 7. Askele IV 0-2, 8. Vikingmodum 0-3.

Kolm neljanda vooru kohtumist peetakse 20.-21. novembril.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: