11.01.2012
Firmasisesed

Askele jätkab liidrina

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas jätkab esikohal Askele, kes viimati alistas Narva meeskonna.

Jaanuarikuu esimesel nädalavahetusel peeti meistriliigas teise ringi esimese vooru kolm kohtumist ja üks kohtumine teisest voorust, kus vastamisi olid karikafinalistid KK HITO ja Narva, hitolased võitsid 101:76, kuid senised karikafinaalid on näidanud, et vaevalt 15. jaanuaril Jõhvis nii ühepoolseks mäng kujuneb.

Narva kaotas ka Askelele 53:79, lisaks alistas Kohtla-Järve Remeks Iisaku KK 95:76 ning nädalavahetuse põnevaimas mängus alistas Toila “ühe küla finaalis” 68:67 Toila. Meistriliiga tabeli tipus on Askele 6 võidu ja 1 kaotusega, 5 võitu ja 2 kaotust on HITOl ja Toilal. Neist võidu kaugusel on Remeks. Remeks ja Toila kohtuvadki eeloleval pühapäeval Kohtla-Järvel omavahel.

Esiliigas peeti teise ringi esimene voor, kus võidukad olid külalismeeskonnad: Sillamäe Kalev – Kiviõli/Maidla 51:68, BC Karjamaa – Mäetaguse SK 64:70, Enteh – Kohtla-Nõmme/HITO 45:86, Viru JVP – Askele IV 52:116. Esiligaski on tabeli tipp tihe, esikohal on Kohtla-Nõmme/HITO 7 võidu ja 1 kaotusega, 6 võitu on saanud Askele IV ja Kiviõli/Maidla ning 5 võitu on kirjas Mäetaguse SK ja BC Karjamaa meeskonnal. KA esiliigas peetakse eeloleval nädalavahetusel üks mäng, kui Kohtla-Järvel on vastamisi Kohtla-Nõmme/HITO ja BC Karjamaa.

Eeloleval pühapäeval on kavas ka Ida-Virumaa teise ehk rahvaliiga kolmas etapp.

Info: http://basket.ee/index.php?mid=866

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: