10.04.2009
Lauatennis

Aseril ja Narval teine asetus

Kahe viimase aasta Eesti naiskondlik meister lauatennises Aseri SK lõpetas sel aastal põhiturniiri teisel kohal.

Aseri SK ja Maardu LTK kogusid 10 naiskonna osavõtul toimunud kaheringilisel põhiturniiril võrdselt 17 võitu ja 1 kaotuse (omavahelised mängud esimeses ringis Maardule 4:3, teises ringis sama tulemusega Aserile), kuid lisanäitajatega sai Maardu esimese ja Aseri teise koha.

Poolfinaalis on Maardu LTK vastane põhiturniiril 12 võidu ja 6 kaotusega neljanda koha saanud Narva PSK, kes põhiturniiril hakkas Maardulke tõsiselt vastu, esimeses ringis kaotati küll 1:4, kuid teises ringis vaid 3:4.

Aseri SK vastane on põhiturniiril 14 võitu saanud ja vaid kahele paremale kaotanud Valgu LTK Pingo. Põhiturniiril võitis Aseri Pingot 4:1 ja 4:2.

Narva PSK II naiskond sai 3 võitu ja 8. koha.

Meeste meistriliigas ainsana Ida-Virumaad esindav eelmise aasta kuues Narva PSK sai sel aastal põhiturniiril 10 võidu ja 4 kaotuse ning 24 punktiga Maardu LTK (11 võitu, 3 kaotust) järel teise koha. Narva PSK vastane on poolfinaalis põhiturniiri kolmas, Tallinna Linnatakso, keda Narva omavahelistes mängudes võitis 4:3 ja 4:1. Maardu vastane on põhiturniiri neljas Valgu LTK Pingo (omavahelised mängud 1:1, 2×4:3).

Meistriliiga otsustavad mängud peetakse 9. mail Tallinnas.

Meeste esiliigas oli kaheksa meeskonda, Ida-Virumaad seal sel aastal esindatud ei olnud, küll pääses tulevaks hooajaks sinna Aseri SK, kes teises liigas sai 12 võidu ja 2 kaotusega esikoha. 26 punkti kogunud Aserile järgnesid 24 punktiga Kuressaare SK Anto ja 23 punktiga ViljandiLTK Sakala II meeskond. Esimesena jäi teises liigas medalita Aseti SK/Flexa, kes 22 punktiga oli neljas.

Kolmandas liigas oli 16 meeskonda, kuid Ida-Virumaalt seal esindusi ei olnud.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: