12.06.2007

Aseri on aktiivne spordivald

Aseri valla spordipäevi peeti juba 11. korda ning taas pakuti valla elanikele ja külalistele sportimis- ning auhinnasaamise rõõmu mitmetel spordialadel.

Võistluspäev algas varahommikul kalastamisega, kus kategoorias “Kõige rohkem kalu” sai esikoha Sergei Novikov ja kategoorias “Kõige pikem kala” oli parim Aleksei Homutov. Naistest oli edukaim Veera Trofimova ja lastest taas Sergei Novikov.

Tänavakorvpallis olid parimad meestest Ei Määra (Kristo Konstantinov, Dmitri Tðemeris, Eduard Klaasmägi, Siim Andressoo) ja poistest Coocha (Roman Rudenko, Albert Sakov, Martin Spiridonov).

Kergejõustikus olid kavas väljakualad, kus kuulitõukes näitasid parimaid tulemusi Karina Pelepelina (8.80) ja Vallo Mulk (11.90), kõrgushüppes Helina Sternhof (1.20) ja Andres Põder (1.45) ning kaugushüppes taas Helina Sternhof (3.70) ja Talis Põllu (4.90).

Telliskiviviskes olid edukaimad Vallo Mulk (17.88) ja Karina Pelepelina (10.07), petangi asetusvõistlusel Indrek Truu ja Maarja Mäesepp, petangi võistkonnavõistluse võitis lauatennisistide meeskond ning jalgpallis olid edukamad meestest veteranide ja poistest FC Aseri võistkond. Aladest kõige hiljem lõppenud koroonavõistluse võitis Sergei Tihhomirov ning nooleviskes said parima tulemuse kirja Sergei Ivanov ja Kristina Palm.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: