Armando lahkub Transist

Esimeseks muudatuks sellel suvel Narva Transi koosseisus on brasiillase Armando Tarlazis Vieira Dos Santos lahkumine klubist, kirjutab fctrans.ee.

Sao Paolos sündinud Mandinho tuli Transi eelmisel suvel Leedu klubist FK Ðiauliai ja juba esimeses mängus Viljandi JK Tuleviku vastu lõi 2 väravat. Armando mängis Transi särgis üle 20 mängu ja lõi 4 väravat. Neist 2 Meistriliigas ja 2 karikavõistlustel.

– Kas sulle meeldis Narvas ja Eestis mängida?
– Narvas mängimine oli minu jaoks tore kogemus. Õppisin palju, isegi rohkem, kui ootasin. Arvasin, et Eesti ja Leedu on ühesugused, aga kõik oli täiesti erinev. Natukene vene keelt õppisin siin ka!

– Mis on sinu mälestusväärseim hetk Transi särgis?
– 2:1 võit võõrsil Flora vastu eelmisel hooajal. See mäng oli meie ðanss mängida UEFA karikasarjas. Seisul 1:1 pani Flora kaitsja palli Leontovitði tsenderdusest oma väravasse. See oli suurepärane moment!

– Sa oled mänginud Brasiilias, Taanis, Leedus ja Eestis. Võrdle neid liigasid ja mängutaset. Kus sa eelistad mängida ja miks?
– Brasiilias on mängutase on väga kõrge, aga liigad ei ole nii hästi korraldatud nagu Euroopas. Taanis on suurepärased tingimused, staadionid, akadeemiad. Kui tulin Leetu, siis mäng oli ka heal tasemel, aga siis müüdi palju häid mängijaid Poola, Saksamaale, Ukrainasse ja Venemaale. Eesti Meistriliiga ei ole ka nõrk, aga erinevus esimese viie ja viimase viie klubi vahel on liiga suur ja seetõttu mängud ei ole nii atraktiivsed ka pealtvaatajate jaoks.

– Mida sa soovid Transi mängijatele ja fännidele?
– Tahaks tänada kõiki toetuse eest – treenereid, poisse, kõiki, kes on Transi jalgpallipere osa. Edu teile! Ja veel tänud Stas Kittole, ta on vist parim kapten minu karjääri jooksul. Mul oli siin palju häid momente ja ma ei unusta Narvat kunagi.

fctrans.ee

Eelmine:
Järgmine: