11.03.2009
Suusatamine

Aripäeva suusaõhtutel on jäänud pidada kolm etappi

“Ida-Virumaa argipäeva suusaõhtute” sarjas on seljataga viis etappi ning jäänud on võistelda veel sellel ja järgmise nädala neljapäeval Kohtla-Nõmmel ning 25. märtsil Pannjärvel.

Üldseis pärast 6. etappi (2. etapp on edasi lükatud):
https://sportiv.ee/protokoll/argipaevasuusk_kokkuvote_260209.htm
või
https://sportiv.ee/protokoll/argipaevasuusk_kokkuvote_260209.xls

Kui Kohtla-Nõmmel on kahel eelmisel etapil selgitatud koostöös Kohtla-Järve Kaleviga ka Kalevi meistrid, siis täna selgitatakse koostöös Järve spordiklubiga Kohtla-Järve lahtiste meistrivõistluste võitjad. Meistrivõistluste raames saab startida alates kella 18st ning meistrivõistluste start on avatud umbes pool tundi, kuid kuni kella 20ni võivad kõik soovijad, kes õhtu alguses ei jõua võistlema tulla, saada aja kirja seeriavõistluse raames. Samuti peetakse tillusõit, kus võivad osaleda 2000. aastal ja hiljem sündinud suusasõbrad, neil aega ei võeta, kuid nad saavad suu magusaks.

Viimastel etappidel on kavas vabatehnika võistlus. Neljapäeval on võistlusmaa pikkus vanuseklassi järgi 1,8, 3,6 või 5,4 kilomeetrit. Tuleval neljapäeval on plaanis teha sprindivõistlus ja viimasel etapil selguvad võistlusmaa pikkused ilmastikuolude põhjal.

Viimatipeetud etapil saavutasid oma klassis võidu: Helin Müüdla, Ragnar Dietrich, Jonne Rooma, Marko Saatman, Ave Uustalu, Silver Selliov, Anu Seli, Aime Mõik, Tõnis Tamm, Moonika Räitsak, Rainer Järvelaid, Karmo Kübarsepp, Marko Rooden, Signe Abel, Ainar Saatman, Piret Niglas, Toivo Tasa ja Anatoli Männi.

Suusasarja juhend koos linkidega etappidele: www.sportiv.ee/index.php?2/4656

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: