02.03.2010

Andres Kallavus valiti regioonaalse spordinõukogu juhatusse

Ida-Viru maavalitsuse spordijuht ja Ida-Virumaa spordiliidu juhatuse liige Andres Kallavus valiti teisipäeval Tallinnas toimunud Eesti Regionaalse Spordinõukogu (ERSN) koosolekul nõukogu juhatusse.

Kui kuni eelmise aastani kuulusid Kultuuriministri nõuandva organina toimivasse ERSNi lisaks kultuuriministeerumi spordiosakonna esindajale vaid maavalitustes spordi eest vastutanud töötajad, siis alates käesolevast aastast kuuluvad sinna lisaks maavalitsuse esindajatele ka maakondade spordiliitude ja viie suurema linna esindajad. Seega on Ida-Virumaalt esindatud Ida-Viru maavalitsus, Ida-Virumaa spordiliit ning Narva ja Kohtla-Järve linnavalitsus.

Nõukogu esimesel laiendatud koosolekul valiti nõukogule uus seitsmeliikmeline juhatus, kuhu kuulub ka Andres Kallavus. Lisaks talle kuuluvad juhatusse Tiina Beljajeva (Kultuuriministeerium), Ilmar Kütt (Viljandi maavalitsus), Helen Mast (Hiiumaa spordiliit), Peeter Tishler (Tallinna spordiliit), Tarmo Volt (Eestimaa Spordilit Jõud) ja Merike Õun (Võrumaa spordiliit).

Sportiv.ee   

Eelmine:
Järgmine: