05.04.2008
Suusatamine

Alutaguse malevlased Kaitseliidu meistrivõistlustel

2. veebruari varahommikul startisid vaprad Alutaguse Maleva liikmed Järvamaal asuva Valgehobusemäe puhkekeskuse suunas, et osaleda Kaitseliidu murdmaasuusatamise meistrivõistlustel. Muret ja ühtlasi ka natuke nalja tekitas asjaolu, et lund ei olnud, kuid loodeti, et kunstlumest valmistatud rada kannatab suusatamise välja.

Võisteldi kuues alagrupis: tüdrukud, poisid, naised, mehed, naisveteranid ja meesveteranid. Võistluste alguses hakkas üllatuslikult lund sadama, mis aga kahjuks lühikese aja vältel lörtsiks muutus ja rada rikkus. Rada, mis oli oma järskude tõusude ja veel järsemate langustega niigi võrdlemisi raske, oli võistluste lõpuks juba nii ära sõidetud, et viimased rajal olijad pidid kunstlume alt väljuval asfaldil ettevaatlikult sõitma.

Lõpptulemusena läks Alutaguse Maleval vägagi hästi! Meeskondlikus paremusjärjestuses saavutati 385 punktiga auväärne 2. koht, meeste arvestuses 2. koht, naiste arvestuses 5.-6. koht, naisveteranide arvestuses 2. koht, meesveteranide arvestuses 3. koht, tüdrukute arvestuses 3. koht ning poiste arvestuses 2. koht.

Tublilt osalesid kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, kodutütred ja noorkotkad Karmo Kübarsepp (4. koht), Ivar Tallermann, Siim Strauch, Raivo Kalamees (5. koht), Ivar Rooma, Rein Pärna, Raivo Künnapas, Tanel Vähk (2. koht), Silver Selliov, Ranno Pensa, Tõnu Toome, Üllo Ahu, Meila Paun, Kadre Maalma, Sille Laks, Carolin Mesi, Pille Toomsalu, Mari-Liis Küüsmaa, Ave Uustalu ja Jonne Rooma.

Suur tänu meie eest pidevalt muretsenud esindajatele-toetajatele Hannes Graubergile ja Aivar Raudsepale ning suurim tänu korraldajatele! Tänu neile said nii mõnedki meist esimest ja viimast korda sellel hooajal suusad alla.

SILLE LAKS,
NKK Alutaguse ringkond

Eelmine:
Järgmine: