18.07.2012

Aljona ja Carolini võistkond võitis

Suvevolle Jõhvi osavõistluse seitsmes etapp lõppes neliku Aljona Tumanova, Carolin Mesi, Toomas Stroo ja Jaak Kivend võiduga.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle VII etapp

17.juuli 2012 Jõhvi spordihalli staadioni muruväljak

Seitsmendale  etapile oli kohale tulnud 6 nais- ja 6 meesmängijat. Otsustasime loosida kolm 2+2 võistkonda, kuigi osa naisi soovis mängida omaette. Moodustusid järgmised võistkonnad: I – Mirjam Vinkler, Kristi Võhmar, Gert Niinepuu ja Raul Kaivoja ; II – Aime Luuk, Triin Kärner, Alar Tetting ja Anton Kirillov; III – Aljona Tumanova, Carolin Mesi, Toomas Stroo ja Jaak Kivend.

Loosiga läksid esimeses kohtumises vastamisi II ja III võistkond. Esimese geimi võitis III võistkond tulemusega 25:13. Teine geim oli aga hoopis tasavägisem ja geimi lõpus oli ka II võistkonnal võimalus see geim võita, kuid eksiti ja III võistkond võitis selle geimi tulemusega 25:22 ning kogu mängu 2:0.

Nüüd oli II võistkond end soojaks mänginud ja teises kohtumises võitsid nad I võistkonda 2:0 (25:9 ja 25:13).

Kui III võistkond nägi, et II võistkond võitis I võistkonda küllaltki lihtsalt, siis arvati, et see õnnestub ka neil niimoodi. Ja nagu tavaliselt sujub mäng palju paremini kui mängijad on end soojaks mänginud. Algaski see kohtumine punkt-punkti mänguga seisuni 6:6. Siis sai aga III võistkond seitse punkti järjest ja läks juhtima 13:6. Aga I võistkond ei andnud alla ja kolme punkti kaupa vähendasid vahet, kuid see vahepealne suur mõõn ei võimaldanud neile rohkemat kui 21 punkti selles geimis. Teine geim algas III võistkonna väikese eduga, kuid siis algas vihmasadu, mis kohati oli päris tugev. Viik oli veel seisul 16:16, kuid siis lagunes III võistkonna mäng ja selle geimi võitis lõpuks I võistkond tulemusega 25:21. Vihmasajus peetud kolmas geim kuulus aga ikkagi III võistkonnale tulemusega 15:7 ja kogu mäng 2:1.

Järjestus:  1. Aljona Tumanova, Carolin Mesi, Toomas Stroo ja Jaak Kivend, 2. Aime Luuk, Triin Kärner, Alar Tetting ja Anton Kirillov, 3. Mirjam Vinkler, Kristi Võhmar, Gert Niinepuu ja Raul Kaivoja. Kohtunikena tegutsesid Gert, Alar ja Toomas ning sekretäridena Caroli, Aime ja Kristi.

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: