30.01.2008

Algab Ida-Virumaa “Aasta tegija” valimine

28. jaanuaril lõppes Ida-Virumaa Aasta Tegija 2007 kandidaatide esitamise tähtaeg ja teisipäevast algas hääletamine. Hääletada saab maakonna kodulehel – www.ida-virumaa.ee – ja igalt IP aadressilt saab seda teha vaid ühe korra. Spordiinimestest on kadidaatide hulgas Taavi Selder ja Urmas Sild.

Aasta Tegija selgub üksikisikute või tegijate rühma seast, kelle 2007. aastal tehtud tegu või teod on jätnud positiivse jälje Ida-Virumaa käekäigule. Konkursil ei ole piiritletud tegevusvaldkonnad, kus kandidaadid on oma tegevusega silma paistnud.

Kandidaate võisid esitada nii eraisikud üksi või mitmekesi, aga ka omavalitsused, ettevõtted, riigiasutused või ühiskondlikud organisatsioonid. Kandidaadid esitati koos lühikese põhjendusega, miks just tema väärib Ida-Virumaa aasta tegija 2007 tiitlit.

Avaliku hääletamise tulemusena selgub Aasta Tegija 2007. Hääletada saab nii Internetis (www.ida-virumaa.ee) kui ka samal ajal ajalehes Põhjarannik trükitud spetsiaalsete hääletuskupongidega.

Ida-Virumaa aasta tegija tiitel antakse üle Eesti Vabariigi 90. aastapäeva pidulikul tähistamisel Jõhvi kontserdimajas 22.veebruaril.

Ida-Virumaa aasta tegija tunnustamiseks käivitasid ühiselt Ida-Viru Maavalitsus, Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, Ida-Viru Ettevõtluskeskus ja ajaleht Põhjarannik. Ida-Viru Aasta Tegija 2007 tehakse teatavaks Vabariigi aastapäeva pidulikul üritusel.

Kandidaatidega saab tutvuda ja hääletada Ida-Virumaa kodulehel: www.ida-virumaa.ee. Põhjarannikus trükitud hääletuskupongide puhul lähevad arvesse vaid ajalehest välja lõigatud kupongid.

Anti Ronk
www.ivmv.ee

Eelmine:
Järgmine: