11.09.2006

Algab Elioni Rahvaliigasse registreerumine

Eesti suurim pallimängu harrastajate liiga – Elioni Rahvaliiga alustab oma viiendat hooaega.

Eelnevatel aastatel üle 200 võistkonna oma tiiva alla koondanud harrastajate võrkpalliliiga on käesoleval hooajal teinud läbi mõned sisemised muudatused. Nii nagu mehed eelnevatel aastatel, on nüüd ka naistel võimalik võistelda kahes tugevusgrupis. Erinevuseks võrreldes eelmiste aastatega on aga see, et võistkonnad saavad ise otsustada, kas soovivad kaasa lüüa A- või B-tugevusgrupis.

A-tugevusgrupp mängitakse kolme-etapilisena. Alagruppides mängitavalt põhiturniirilt pääseb poolfinaalturniirile kaheksa edukamat võistkonda. Poolfinaalturniiril selgitavad neli paari kodus ja võõrsil mängudega neli finaalturniirile pääsejat.

B-tugevusgrupis kasutatakse juba tuttavat viie-etapilist süsteemi. Alustatakse mängudega oma maakonnas, edasi kohtutakse naabermaakonna parimatega, siis selgitatakse regiooni tugevamad ning seejärel liiga poolfinaalturniiril neli finaalturniirile pääsejat. Selleks, et osalejatel oleks võimalus oma võimeid võrrelda uute vastastega, on algaval hooajal muudetud regioonide koosseise.

Liigas osalemine on lubatud ainult harrastusmängijatel st. Eesti Võrkpalli Liidu poolt litsentseeritud mängijad harrastajate parima selgitamisesse sekkuda ei saa. Registreerumiseks tuleb 15. oktoobriks saata võistkonna nimekiri Eesti Võrkpalli Liidu faksil: (0) 6031551 või e-postil: rahvaliiga@hot.ee ning tasuda osalemistasu 100 krooni võistkonna kohta, liiga arveldusarvele Ühispangas a/a 10052032594001. Registreerumislehe blanketi saab interneti aadressilt www.evf.ee .

Eesti Võrkpalli Liidul ja Elionil aitab ka sellel aastal võrkpalli liigat korraldada Eesti Olümpiakomitee, Postimees ning Raadio Elmar.

Lugupidamisega

Markko Arro
Projektijuht
Elioni Rahvaliiga
528 6800

Eelmine:
Järgmine: