19.05.2009
Jalgrattasport

Alanud on Alutaguse rattamaratoniks registreerimine

Eelmisel nädalal algas registreerimine VI Alutaguse Jalgrattasõiduks, seda saab teha interneti leheküljel www.sportinfo.ee. VI Alutaguse Jalgrattasõit toimub 14 juunil Pannjärve Tervisekeskuses algusega kell 12.00.

Sellele aastal on Jõhvi Jalgrattaklubi teinud päris suuri muudatusi distantsi ülesehitamisel ja muudeti ka võistluse formaati.
Distants muudeti võrreldes eelmise aastaga lihtsamaks ja sõidetavamaks ning on tavasõitjale vastuvõtlikum kui seda oli eelmisel aastal.

Kuigi jalgrattaklass on vaba soovitaks siiski kasutada maastikuratast, aga distants on edukalt läbitav ka hübriidrattaga. Alutaguse Jalgrattasõit on ainulaadse formaadiga jalgrattamaraton Eestis, kuna ta ei toimu traditsiooniliselt ühel või kahel ringil. Selle aastane maraton sõidetakse kolmel 15 km pikkusel ringil kus iga osavõtja saab valida endale vastava distantsi (kas siis 15km, 30km või 45 km). Vähem ringe sõitnud jalgrattur saab protokolli tulemuse miinusringiga.

VI Alutaguse jalgrattasõidul on kavas ka lastesõidud, et võistlus oleks ka perekeskne.

Alutaguse Jalgrattasõit on ka Alutaguse kolmikürituse teiseks osavõistlusek.s  Kolmiküritusse kuulub lisaks jalgrattasõidule veel Alutaguse Suusamaraton ja Jõhvi Rahvajooks.

OOTAME  KÕIKI OSALEMA !

Info: www.sportiv.ee/index.php?2/4787

Kolmikürituse info: www.sportiv.ee/index.php?2/2967

PEEP KIVIL,
Jõhvi RK/Sundstrand

Eelmine:
Järgmine: