15.12.2008

Aitäh kõigile spordipeost osavõtjatele

Ida-Virumaa spordiliit tänab kõiki, kes esmaspäeval, 15. detsembril Narva Geneva keskuses peetud Ida-Virumaa spordiaasta lõpupeole kaasa aitasid.

Rene Roosimägi pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=591
Aleksandr Komðin pildid: http://foto.rc-mir.com/fotoalbum944144.html

Jaak Roodeni slaidsõu: www.sportiv.ee/jaak/spordiaasta2008a.ppt (kuna fail on suur 60 MB, siis soovitame selle endale enne arvutisse laadida ja siis vaadata) 

Ida-Virumaa spordi kõrgeim autasu kuulus juhatuse otsusega Narva Kalevi esimehele ja väsimatule spordiveteranile Jevgeni Sokolovile, kes on neljas selle auhinna vääriliseks valitud inimene. Lisaks spordiliidule jagasid tunnustust ka maavalitsus, omavalitsuste liit, spordiselts Kalev, spordiliit Jõud ja spordiveteranide liit.

Lisaks kõikidele sportlastele, treeneritele ja sporditöötajatele kuulub spordiliidu eriline tänu olümpialastele Jelena Vðivtsevale ja Leonid Gulovile, kes seekord aitasid üle anda paremate auhinnad vastavalt maakonna aasta parematele nais- ja meessportlastele.

Täname autasustajaid, maavanemat Riho Breivelit, omavalitsuste liidu esimeest Veikko Luhalaidi ja peasekretär Urve Eriksoni, Riigikogu liiget Rein Aidmat, Eesti koolispordi liidu asepresidenti Andres Kallavust. Alutaguse kolmikürituse peakorraldajat Priit Käeni.

Täname diplomite ettevalmistajaid Aime Luuki ja Meelis Murdi, õhtujuhte Kalle Pärti ja Jevgeni Rogovit, slaidisõu ettevalmistajat Jaak Roodenit ja fotograaf Rene Roosimäge.

Täname esinejaid, Narva võimlemisklubisid Fouette ja Pärlid ning Narva laste loomemaja ja tantsukollektiiv Lions esinejad.

Täname ürituse toetajaid, Narva linnavalitsust ja volikogu, Ida-Virumaa omavalitsuste liitu ja Eesti kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgruppi, tänu kellele üritus teoks sai.

Meeldetuletuseks:
Ida-Virumaa spordiaasta 2008 paremad: https://sportiv.ee/index.php?2/4516

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: