24.02.2009
Male

Ainsana sai punkti Volodin

Rakveres toimuvatel Eesti meistrivõistlustel males oli teisipäeva hommikupoole kavas 6. voor, idavirulastest oli see ainsana edukas Aleksandr Volodinile.

Volodin mängis mustadega Pavel Vorobjoviga ning Volodin sai võidu eriliste raskusteta ning vastane alistus pärast musta 33. käiku.

Väga pikas, ligi viis tundi kestnud partiis pidi kaotusekibedust tundma Sergei Neff, kes jäi valgetega alla Meelis Kanepiga.

Kuuendas voorus juhtus ka turniiri üks suuremaid üllatusi, kui seni kõik partiid kaotanud Tarvo Seeman jäi alla Jüri Holvasonile, kel seni oli kirjas vaid pool punkti.

Hoolimata kaotusest jätkab 5 punkti kogunud Seeman liidrina, kuid Kaido Külaots on temast vaid poole punkti kaugusel. Tiitlikaitsjast omakorda vaid poole punkti kaugusel on Olav Sepp ja Aleksandr Volodin. 1 punkti omav Sergei Neff jagab Pavel Vorobjoviga 9.-10. ehk eelviimast ja viimast kohta

Naiste turniiril kaotas ainus Ida-Virumaa esindaja Katrina Korban pealinlasele Elvira Hansatjanile, kellega ta nüüd jagab 6.-7. kohta. 6 punkti ehk täiseduga juhib Valeria Gansvind.

7. voor algab kell 15.30.

Turniir lõpeb 26. veebruaril.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: