27.05.2013

4. juunil algab Credit24 Rahvaliiga Suvevolle kolmas hooaeg

Alates 4. juunist kuni 23. juulini peetakse samaaegselt neljateistkümnes Eestimaa paigas teisipäeviti võistlussarja Credit24 Rahvaliiga Suvevolle kolmas hooaeg. Teist hooaega peetakse suvevolle Ida-Virumaa etappe ka Jõhvis, spordihalli välisväljakul.

Suvevollel osalemiseks ei ole vaja kuuluda võistkonda, sest tiimid moodustatakse igal turniiril koha peal. Esimesel etapil toimub võistkondade komplekteerimine loosi alusel, järgnevatel etappidel vastavalt iga mängija reitingule. Nii on iga nädala teisipäev võimalik mängida koos uute toredate võrkpalli harrastajatega. Muretsema ei pea ka sellepärast kui satute suve jooksul mööda Eestit reisima, sest punktisüsteem on igal pool ühtne ning lubatud on osa võtta erinevates Suvevolle võistluspaikades.

Suvevolle etapid hakkavad toimuma kaheksal järjestikkusel teisipäeval algusega kell 17:45, samaaegselt neljateistkümnes Eestimaa kohas: Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas, Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis. Osalema on oodatud kõik soovijad kel on vanust vähemalt 14 eluaastat. Kokku toimub kaheksa etappi, hooaja viimane mäng on 23. juulil 2013.

Meeste- ja naistearvestuses peetakse võistlusi eraldi, välja arvatud juhul kui nais- või meeskondi on kokku vähem kui kolm võistkonda. Vastaval juhul koostatakse segavõistkonnad. Mängijate arv ühes võistkonnas on 3 või 4, vastavalt osalejate üldarvule. Mängud peetakse rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi välitingimustes. Täpne turniirisüsteem ja ajakava selgub enne võistluste algust.
Autasustatakse iga etapi esikolmikusse kuulujad ning hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijad.

Suvevolle võistlustele saab end eelnevalt registreerida leheküljel volley.ee/suvevolle. Eelregistreerimine lõppeb päev enne igat võistlust. Etapil osalemise tasu on eelregistreerunutele 3 eurot ja kohapeal 4 eurot inimese kohta. Maksmine toimub võistluse toimumiskohas sularahas.

volley.ee

Eelmine:
Järgmine: