14.04.2015
Jalgpall

3xVIDEO! Trans viigistas Paidega

Teisipäeval Narvas peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga 6. vooru kohtumises Narva Trans – Paide linnameeskond väravaid ei löödud.

Narva oli aktiivsemaks pooleks ja pärast mängu nentis nende treener Aleksei Jagudin, et kasutama jäi vähemalt kolm surmkindlat väravavõimalust. Samas Paide mängijad said vaid korra Transi väravavahi Roman Ðmiðkoga silmitsi. Teisel poolajal mängupilt võrdsustus, kuid väravaid lüüa kummalgi meeskonnal ei õnnestunud.

Mäng on järelvaadatav aadressil: http://jalgpall.ee/news.php?st=style_fp.css&news_id=8293
Väravamomentide kokkuvõte: https://www.youtube.com/watch?v=ZMpaAecA308

Seega oli kuues voor idavirulaste jaoks viigivoor, sest esmaspäeva õhtul on Sillamäe Kalev teatavasti kodus viigistanud Tallinna FC Levadiaga 3:3.
Väravamomentide kokkuvõte: https://www.youtube.com/watch?v=yHH6wM13F1k

Teistes selle vooru kohtumistes alitas Nõmme Kalju 1:0 Pärnu linnameeskonna, Tallinna FC Flora oli Tartus parem sealsest Tammekast 3:1 ja Tallinna FC Infonet alistas Viljandi Tuleviku 2:0.

Tabeli tipus on kolm Tallinna meeskonda, liider on Nõmme Kalju täisedu 18 punktiga, teine on vaidliidrile kaotanud FC Flora 15 punktiga ning 12 silmaga on kolmas kolm võitu ja kolm viiki saanud FC Levadia. Ainsana pealinna meeskondade vahele mahtuv Sillamäe Kalev on neljas 10 punktiga, FC Infonet on viies 10 punktiga. Narva Trans on 6 punktiga kuues. Järgnevad Pärnu LM ja Tammeka 4, Tulevik 3 ja teisipäeval teise viigipunkti tabelisse saanud Paide LM 2 punktiga.

Juba sel nädalal toimuvas seitsmendas voorus mängivad idavirulased võõrsil. Sillamäe Kalev mängib reedel Tallinnas FC Infonetiga ja Narva Trans laupäeval ViljandisTulevikuga.

Narva peab kodus järgmise kohtumise 25. aprillil kui ollakse vastamisi Sillamäe Kaleviga. Sillamäe Kalev mängib taas kodus 1. mail, kui kohtutakse Tartu Tammekaga.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: