27.01.2016
Suusatamine

3xVIDEO! Argipäeva suusaõhtute avastardi võitsid Koskinen ja Pribõlovskaja

Ida-Virumaa argipäeva suusaõhtute Narvas toimunud avaetapil olid kiireimad kohalikud sportlased Marko Koskinen ja Ksenia Pribõlovskaja.

Kui vihmane ilm tekitas päeva jooksul osalejates küsimust, siis kohaliku suusaklubi entusiastid eesotsas Vladimir Vðivtseviga said õhtuks rajad võistluskorda ning võistlus sai ilusti peetud.

Pärast tillusõitu anti start 1 km distantsile, mis kujunes Äkke ja Järve SK sportlaste pärusmaaks.

Seejärel läks stardis suuremaks sebimiseks, sest alguses läksid rajale 3 ja veidi hiljem 6 km ehk kahe ringi sõitjad, keda kokku oli stardis enam kui 60.  3 km kiireimana tul finiðisse Narva SK Firn esindaja Jevgeni Voloðin. Naisveteranidest oli parim omavanuste maailma tippu kuuluv Nadeþda Poljakova (Narva SVK).

Põhiklasside mehed ja naised sõitsid sel korral kaks ringi ehk 6 kilomeetrit. Pika edumaaga sai esikoha Marko Koskinen (Narva Äkke SK), teine oli Peep Kivil (Alutaguse suusaklubi) ja kolmas aina paremasse hoogu tõusev Aleksandr Maslennikov (Kiviõli SK/Sillamäe), kes kõik olid ka oma vanuseklassi võitjad.

Naiste kolm kiiremat olid kohalikud suusatajad Ksenia Pribõlovskaja ja Violina Pavlova ning Laura Kuusemets Jõhvist.

Protokoll: www.sportiv.ee/protokoll/Narva_240116pr.xls

VIDEOD
Tillusõit: https://www.youtube.com/watch?v=PiVN3Z-9Sps
1 km: https://www.youtube.com/watch?v=cGBtR7a7PUE
3 ja 6 km: https://www.youtube.com/watch?v=8armNP0Rj8c

Kuueetapilise seeriavõistluse teine etapp on plaanis 3. veebruaril Kohtla-Nõmmel, see võistlus on ühtlasi Richard Roodeni nelikürituse avaetapiks. Eribuss võistlusele väljub kell 16.45 Narva Äkkeküla parklast ning sõidab sihtpunkti peatustega Sillamäel, Jõhvis ja Kohtla-Järvel.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: