04.05.2010
Kabe

35+ mängudest osavõtjate arv läheneb sajale

Ida-Virumaa 35+ mängude neljanda alana on eeloleval laupäeval, 8. mail Jõhvis kavas turniir vene kabes maakonna omavalitsuste neljaliikmelistele võistkondadele (eelregistreerimine lõpeb neljapäeval, 6. mail). Eelneva kolme alaga on tulemuse kirja saanud 92 spordisõpra. Kõigil kolmel senipeetud alal (suusatamine, osavusmängud, mälumäng) on kaasa löönud Piret Niglas ja Anatoli Männi.

Kõige rohkem rahvast on osalenud Jõhvist, kust kokku on võistelnud 20 erinevat inimest, kuid neist vaid Aime Luuk on osalenud kahel erineval alal ehk kokku on Jõhvil kirjas kolme alaga 21 osaluskorda.

Osaluskordade arvult on esikohal Püssi, kus 15 inimest on kirja saanud 24 osaluskorda, kusjuures kui Anatoli Männi on osalenud kolmel alal, siis koguni seitse sportlast (Leonard Murd, Jüri Kustala, Ilmatar Täht, Ülo Tuur, Üllar Kustala, Laine Tops, Reet Kokk) on väljas käinud kahel erineval alal.

Osalejate arvu poolest mahub Jõhvi ja Püssi vahele Kohtla-Järve, keda on esindanud 16 inimest, neist vaid Boriss Klubov on saanud kirja kaks osaluskorda.

Kolme ala järgi liider olev Kohtla-Nõmmel on “töö ära teinud” 10 inimest, neist Piret Niglas on osalenud kolmel alal ning Moonika Räitsak ja Mait Metsla on võistelnud kahel alal.

Kokku on senistel võistlustel kaasa löönud 10 omavalitsustest 92 sportlast, kes on kirja saanud 107 osaluskorda.

Osalustabel: https://sportiv.ee/protokoll/iv35pluss2010_ov.htm

Infoleht: https://sportiv.ee/index.php?2/7432

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: