15.09.2013
Kergejõustik

3 päeva jooksul kahes klassis põnev seis

Esmakordselt maakonnas toimuv nädalalõpu jooksuüritusel “3 päeva jooksu Ida-Virumaal” on kahes võistlusklassis intriig viimase, Jõhvi rahvajooksu eel üleval.

Kahes meeste klassis on oodata pühapäeval tulist heitlust, eriti tasub järgida heitlust klassis M6+21+10, kus on Jõhvis vastamisi numbrid  42 vs53 ehk Sergei Tasimov ja Aleksander Toots, kus Tassimovil on viimase päeva eel 13 sekundit varu. Kusjuures Aseris oli kiirem Tasimov, kuid Pannjärvel võttis Toots kaotusekundeid vähemaks.

Teine miniduell on klassis M6+10+10 numbrite 1 ja 41 vahel, kus läbi valu võistlev  Dmitri Aristov omab silmnähtavalt heas vormis oleva German Terehhovi vastu varuks 25 sekundit.

Kõigi kaheksa võistlusklassi võitjaid ootavad karikad, Salomoni võitjasärgid ja auhind Eesti Pagarilt.

Kusjuures kõik kolm päeva tasub lõpuni teha kõigil 46 osalejal, kes seni on kolmeks päevaks registreerununa mõlemal kahel päeval osa võtnud ning ka neil kahel, kes kahel esimesel päeval osalesid, kuid kolmandal päeval veel kirjas pole. Nimelt toimub kõigi nende vahel, kes kõik kolm päeva võistlesid eriloos väga heade auhindaga.

Eraldi loosimine toimub sarnaselt Aseri ja Pannjärvega mõistagi ka Jõhvis, kus kõikide osalejate vahel loositakse välja mõnusaid auhindu.

Jooksupäev Jõhvis algab pühapäeval kell 9, esimene start antakse kell 10.30.

3 päeva jooksu koondtabel: https://sportiv.ee/protokoll/3paevakoond.xls

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: