22.04.2015
Orienteerumine

2xFOTOD! VIDEO! Kohtla-Nõmmel kiireimad Poom ja Rooma

Richard Roodeni nimelise Kohtla-Nõmme nelikürituse teise, orienteerumisetapi parimat tulemust näitasid põhirajal Imre Poom ja Jonne Rooma.

Maksimaalsed 57 punkti ei kogunud tunnise kontrollaja jooksul ükski osaleja. Kolm paremat kogusid 54 punkti, aegade võrdlus andis päeva parima tulemuse au Imre Poomile, teine oli Jonne Rooma, mõlemad võtsid rajal 19st võimalikust 18 punkti, kuid Poom tegi seda ajaga 58.28 ja Rooma 59.59. Päeva kolmas oli Marten Kuusmann, kes ühena kahest võistlejast suutis võtta kõik 19 punkti, kuid ta et ta ületas kontrollaega ligi kolme minutiga sai ta kolm trahvipunkti ja langes sellega kolmandaks. 

Absoluutarvestuse esikuuikusse mahtusid veel Tanel Leisalu, Jürmo Rooma ja Kuusmanni kõrval teisena kõik punktid võtnud, kuid ligi kaheksa minutiga patustanud Sergei Muiznieks.

Naistest oli paremuselt teine Mariethe-Piret Niglas ja kolmas Mariliis Kurs.

Lühema, 40 minutilise kontrollajaga distantsi kolm paremat olid Ülo Tuur, Helger Orel ja Mati Randoja. Õrnema soo paremad olid Aveliis Kase, Aime Luuk ja Helme Suuk.

Kokku osales etapil 82 orienteerumissõpra, teiste seas oli mõistagi rajal ka väsimatu Richard Rooden ise.

Protokoll: www.sportiv.ee/protokoll/rr_220415pr.xls

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3085

Video: https://www.youtube.com/watch?v=hIdYH0JxbsE
Autasustamise video: https://www.youtube.com/watch?v=oBJWQnaGWuQ

Richard Roodeni nelikürituse kolmas etapp, heitjate võistlus toimub 18. juulil. Viimane etapp on kavas 4. septembril ja siis toimub jooksuvõistlus. Kahel senipeetud etapil on punkte saanud 143 sportlast.

Üldjuhend, seal ka punktiseis: https://sportiv.ee/index.php?2/13720

2010. aastal Kohtla-Nõmme tollase abivallavanema Jaak Roodeni poolt ellukutsutud ning Richard Roodenilt heakskiidu ja nime saanud neliküritus toimub sel aastal kuuendat korda.

Kolmapäevase võistluse järel said oma karikad kätte ka suusahooaja argipäeva õhttute paremad ja meened anti ka aktiivsematele osalejatele. Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3086

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: