19.04.2024
varia

2024 aasta Olümpiapäev toimub Jõhvis

Neljapäeval, 13. juunil toimub Jõhvis Heino Lipu staadioni ümber TV 10 Olümpiastarti hooaja finaaletapi raames olümpiapäev. Olümpiapäeval saavad igas vanuses huvilised end proovile panna erinevatel spordialadel, kohtuda sportlastega ning kuulata kontserti.

 Olümpiapäeva üks põhi eesmärke on tutvustada lastele erinevaid spordialasid ja anda neile võimalus neid ka proovida. 

Siin palumegi teie abi, et tulekiste oma klubiga/spordialaga välja oma tegevusi aktiivselt tutvustama. Eesmärgiks on, et lastel oleks võimalus proovida teie spordiala, saada selle kohta uusi teadmisi ning võib olla alati sees ka mõni võistlusmoment. Eelnevatel aastatel on väljas olnud kohalikud klubid ning on saanud proovida alasid nagu curlingut, vibusporti, vehklemist, suusahüppeid, laskesuusatamist, discgolfi, taekwondod, motokrossi, crossfiti, orienteerumist ning mängida nii käsipalli, korvpalli, ratastoolikorvpalli kui jalgpalli. Teile on see kindlasti heaks võimaluseks end reklaamida nii lastele kui lapsevanematele ning leida uusi harrastajaid. Oleme ka omalt poolt kokku leppinud aladega nagu suusahüpped, vehklemine ja curling, et ka neid alasid Jõhvi ja ümbruskonna lastele tutvustada.

 Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Spordi-ja Olümpiamuuseumi alal  saab meisterdada olümpiamängude meeneid, lahendada ristsõnu ja mõistatusi ning osaleda töötubades. Päeva jooksul loositakse kõigi osalejate vahel välja põnevaid olümpiateemalisi auhindu. Lastele vanuses 2-7 on  kavas tillujooks. Kõik tillujooksus osalejad saavad spetsiaalse medali.

 Palun andke oma huvist osaleda olümpiapäeval teada minu e-mailile jaanika@eok.ee hiljemalt 20. maiks. Siis saame juba täpsemalt kokku leppida paiknemiseplatsis, erisoovid, tehnilised vajadused jms.

Samuti osalemise soovist on võimalik teada anda Ida-Virumaa Spordiliidu tegevjuhile Jevgeni Sarrile.

Jaanika Eilat Olümpiapäeva projektijuht +372 53 858 353 Eesti Olümpiakomitee Jalgpalli 1, 11312 Tallinn www.eok.ee, Facebook, InstagramTeam Estonia
Eelmine:
Järgmine: