28.12.2009

2009. aasta parimad on Vladimir Sidorkin ja Anþela Voronova

Ida-Virumaa 2009. aasta parimateks sportlasteks valiti meestest ujuja Vladimir Sidorkin ja naistest laskur Anþela Voronova.

Meestest järgnesid Sidorkinile sõidjad Igor Kuzmin ja Vladimir Latin, Voronova järel sai teise koha suusataja Tatjana Mannima ja kolmanda koha jooksja Revetta Reiljan.

Parima võistkonna tiitel kuulub Sillamäe Kalevi jalgpallimeeskonnale, teise koha sai Narva Transi jalgpallimeeskond ja kolmanda rannavõrkpallipaar Natalja ja Polina Bratuhhina.

Parimaks treeneriks valiti Narva laskmistreener Aleksandr Makarov, järgnesid Sillamäe Kalevi jalgpallitreener Anatoli Uðanov ja Kiviõli suusatreener Viktor Kaurson.

Parimaks noorsportlaseks (s. 1991. a ja hiljem) valiti poistest maadleja Aleksei Baskakov ja neidudest vasaraheitja Ellina Anissimova. Noorte eripreemia kuulub võistlustantsupaarile Vladislav Rõbatðenko/Emilia Bogdanova.

Juhatuse otsusega määrati ka viies maakonna spordi kõrgeim autasu ning Ida-Virumaa teeneteplaadi nr 5 saab võrkpallur ja võrkpallikohtunik Ülo Raidma.

Määrati ka Ida-Virumaa spordiliidu aukirjad nr 15-20 ning need saavad Tauno Võhmar, Jaak Rooden, Sergei Sergejev, Aleksandr Starodubtsev, Larissa Olenina ja Margus Rajas.

Paremate autasustamine on Ida-Virumaa spordiliidul koostöös Ida-Viru maavalitsuse ja Ida-Virumaa omavalitsuste liiduga plaanis pidada 7. jaanuaril.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: