Rahvamatk Udria – Sinimäe

  • Toimumise aeg: 28.07.2019 16:00
  • Toimumise koht:
  • Spordiala:

Ürituse detailinfo

Rahvamatk “Avasta oma kodukohta” toimub 28. juulil 2019 marsruudil Udria – Mummassaare – Sinimäe. Osalemine on tasuta, osalejate arv on piiratud (ca 100 inimest). Registreerimine on kohustuslik ja lõpeb 26. juulil.
    Programm:

    Kl 9 osalejad kogunevad Narva Kaitseliidu juures ning bussidega minnakse Udriasse.
    Kl 9.30 need osalejad, kellel on mugavam, tulevad Sinimägede muuseumi juurde, kust teid võetakse bussi peale ja samuti minnakse Udriasse.
    Kl 10 algab matk Udrias, kus osalejaid jagatakse gruppidesse, antakse juhiseid ja marsruudi kaardid kätte. Iga grupiga kaasa läheb giid ja Kaitseliitlased, kes tutvustavad matkajatele piirkonda eesti keeles.
    Kl 12-13 grupid jõuavad Sinimägedesse, kus osalejaid ootab väliköök juba valmis tehtud supiga. Iga osaleja saab rahvamatka meene mälestuseks.
    Kl 13-15 matkajad saavad teadmisi ja kogemusi järgmistes töötubades: toidu valmistamine väliköögi peal, Kaitseväe varustus ja matka ABC, ellujäämine metsas, esmaabi ja elustamine, maastikumäng ja viktoriin, Sinimägede muuseumi külastus.
    Kl 15-16 sõit bussidega Narva.
    Matkale minnes tuleb riietuda vastavalt ilmale. Vanus ega eesti keele oskuse tase ei ole olulised.
    Projekti toetab Integratsiooni Sihtasutuse Eesti keele maja Narvas. Partneriteks on Vaivara Sinimägede muuseum, Kaitseliidu alutaguse maleva Narva malevkond, Narva-Jõesuu vabatahtlik mere- ja jääpäästeüksus MTÜ, Loomingulise arengu ja vaba aja veetmise keskus Gagarin MTÜ, Motus Events OÜ.
    Korraldaja: Anþelika Shticalov, ingelillka@gmail.com, +372 5344 1275.