Narva Kreenholmi jooks

Ãœrituse detailinfo

Plakat

    Laupäeval, 21. septembril toimub selle aasta Narva Jooksusarja viimane etapp — Narva Kreenholmi jooks. Rada kulgeb mööda legendaarset Kreenholmi manufaktuuri, mis ehitati 1857. aastal ning mille territoorium on praegu tavakülalistele suletud. Ainult sel päeval on kõigil soovijatel unikaalne võimalus joosta või kõndida mööda manufaktuuri territooriumi ning nautida selle võimsa tööstuskompleksi atmosfääri.
    Osalejatel on erakordne võimalus joosta üle kahe silla ja mööda endistest vabrikutest Kreenholmi saarel. Esimesena lähevad starti kõige väiksemad – tillujooks toimub kell 12:15 ning distantsiks on 300 meetrit. Iga laps saab finiðis medali ja magusa auhinna. Pärast toimub noortejooks 1-kilomeetrilisel rajal. Põhistart 5-kilomeetrilisele distantsile antakse kell 13:00. Stardimaterjalide väljastamine ja registreerimine toimub kohapeal alates kella 11.00 Narva kutseõppekeskuse fuajees.

    Ainult Kreenholmi jooksu raames on kõigil soovijatel, algajatel ja kepikõnni armastajatel võimalus läbida ka 3-kilomeetriline lühidistants. Kes ei soovi joosta, saab raja läbida ka kõndides.
    Autasustamine toimub nii absoluutarvestuses kui ka vanusegruppide järgi. Peale Kreenholmi jooksu toimub ka kogu Narva Jooksusarja 2019 autasustamine. Narva Jooksusari 2019 toimub viiendat korda ning see on juubelisari. Nelja jooksu osalejad saavad saadud medalid ka kokku panna.  Medalid on tehtud Narva keskuse „Gagarin“ käsitööliste poolt.

    Tulge ja veetke ilus laupäev sportlikult ja tervislikult kogu perega!

    NB! Pealtvaatajad manufaktuuri territooriumile ei ole lubatud, Kreenholmi territooriumile saavad ainult jooksul osalejad!
    Ajakava:
    11.00 Võistlustele registreerimine Ida-Viru Kutsehariduskeskuses
    (Kreenholmi 45)
    11.00–14.00 Station Narva DJ Kersten Kõrge
    11.00–13.00 Ragbimängud ja koormustestid täiskasvanutele ja lastele NATO
    tiimi juhendamisel

    12.00 Fotograafia töötubadesse registreerimine Kutsehariduskeskuses.
    Juhendajateks
    on NATO fotograafid, võimalus liituda kolme erineva rühmaga:

    Lisainfo ja registreerimine www.motus.ee